Loppis ♥

Loppis ♥

Igår var jag ledig från jobbet så jag och mamma var ute på en liten tur. Vi åkte på Loppis ♥ Jag älskar att gå på loppis. Man kan hitta så mycket fina saker som känns mer personliga än massproducerat IKEA. Inget ont om IKEA, jag äger saker därifrån också ;) Men ni förstår nog hur jag menar. Jag var egentligen på jakt efter 2 fönsterlampor men där gick jag bet. Men jag hittade lite annat!

Mycket trä och teak gillar jag just nu. Kakfat, bricka med jättefint mönster i botten, armband och salladsbestick i teak. Har varit på jakt efter såna salladsbestick ett tag. Är supernöjd med brickan, så fin ♥

Jag är väldigt förtjust i barometrar och tyckte denna var riktigt fin. Inte bestämt mig riktigt ännu för vart den ska få sitta dock. Vasen kostade bara 20kronor och jag ser framför mig att den blir kanon till påskriset.

Jag älskar att loppisfynda och känna att jag kan forsla bort det opersonliga som jag äger. Innan jag hittade min egna stil så köpte jag allting i vitt eftersom ”det var det man skulle ha hemma” men det är så inte jag! Jag är ganska stökig som person så att ha ett vitt hem känns absolut inte som jag, haha :)

Är ni som mig och går på loppis eller köper ni hellre nytt?

Ett svar på ”Loppis ♥

  1. Älskar loppisfynd och gamla saker. Har en blandning av nytt och gammalt hemma som jag tycker gör mitt hem till mitt. Det är personligt och inte så modernt men det är mitt och jag trivs det är det som räknas tycker jag att man själv trivs och mår bra i sitt hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *