Recension: Sephora Peppermint Cleansing Scrub

Recension: Sephora Peppermint Cleansing Scrub

Jag hade ungefär noll förväntningar på Sephora Peppermint Cleansing Scrub.

Jag gillar doften av pepparmint men jag har lite småsvårt för att använda skrubprodukter på håret / hårbotten. Jag har i alla fall testat denna ett flertal gånger nu och jag har använt den istället för schampo.

Om Sephora Peppermint Cleansing Scrub:

Den här ska tvätta, rengöra och återbalansera hår och skalp. Den är berikad med pepparmintsextrakt, den ska detoxa, friska upp och återställa skalpens balans samt rengöra effektivt och eliminera orenheter i håret.

Kornen är väldigt stora och det står på sephora.se att den innehåller havssalt så jag antar det är havssaltet som är dom stora kornen. Jag tycker det känns konstigt att använda en skrub i håret / hårbotten av flera anledningar. Det är inte direkt som att skrubba kroppen som att skrubba hårbotten / håret utan det känns mest konstigt tycker jag. Eftersom jag är van vid shampo så var jag skeptisk i början om håret verkligen skulle kännas rent efteråt men jo då.

Jag är verkligen positivt överraskad. Så okej, själva känslan när jag använder produkten är inget wow förutom att jag gillar doften. Men känslan efteråt är toppen! Jag tvättar mitt hår 1-2 gånger i veckan och jag har inte fått fett hår snabbare än vanligt när jag använt denna. Håret känns riktigt friskt och välmående. Jag använder sjävklart hårinpackning / balsam också som återfuktar efteråt.

Så känslan när jag använder produkten är inte så spännande men jag gillar doften och känslan efteråt och av den anledningen så skulle jag kunna tänka mig att köpa denna igen eller kanske våga prova någon mer skrubb för håret / hårbotten så jag haft något att jämföra med. Sephora Peppermint Cleansing Scrub kostar 85sek och säljs hos sephora.se

Använder ni skrubb till håret / hårbotten ibland? Eller är det bara jag som är lite efter? 

Ett svar på ”Recension: Sephora Peppermint Cleansing Scrub

  1. Hm, denna skulle nog vara perfekt till min sambo som har väldigt mycket hudflagor i hårbotten och runt hårfästet. Ska kika på den när jag kan. Tack för tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *