[ Lördagen i Hallstahammar. ]

[ Lördagen i Hallstahammar. ]

Tänkte fortsätta berätta lite om Hallstahammarträffen, ni har ju redan fått se lite bilder och fått läsa lite om fredagen :) Men helgen var ju inte slut där! ;) Jag var i alla fall vaken till klockan 4 på morgonen/natten beroende på hur man vill se på det hela eftersom att Anders, Jessica och Melene kom till Hallsta från en modevisning i Malmö vid den tiden.

Under lördagen hände det verkligen inte mycket. Kändes som jag mest väntade på att klockan skulle bli 14 och att Maria Å skulle sminka mig inför dagens plåtning med Anders. Det blev ett somrigt tema och eftersom det var så himlans varmt så väntade vi någon timme innan vi begav oss ut och plåtade. Jessica följde snällt med som assistent. Men även fast vi väntade 1 timme så räckte tydligen inte det. Ljuset var på tok för starkt och det blev helt enkelt inte så superbra!

Vi fick ju till en bild i alla fall som jag redan visat för er HÄR :)

Lördagkvällen blev väldigt rolig med vänner, fotboll, alkohol, skratt och en massa prat! Måste självklart visa er lite snygga pics från kvällen! ;)

Jag verkligen älskar dessa bilder på Anders, dom är ju så himla bra! *Asg* ;) Visar verkligen Anders bästa sidor..*busvisslar* ;D

Janne tog faktiskt en liten partybild på Jessica, Mig och Li! :D Inte illa..jag måste dock erkänna att jag är lite på lyset här, det ser man på mitt stooora leende och att mina ögon ser ut som streck ^^

Tack för en toppen Lördag allihopa! :D Jag hoppas på en repris av den nästa år ;)

2 svar på ”[ Lördagen i Hallstahammar. ]

 1. Vilka minnen ;)

  Det var en otroligt rolig kväll/helg, det var länge sen som jag hade så kul…

  Du är till och med trevligare, snällare och sötare/vackrare(välj själv) i verkliga livet än du är här. ;) Men det vet du redan..

  Jag längtar redan till nästa träff/fest :p

  Fortsätt i samma anda som du gör så kommer du att få en otroligt fin framtid..

  Kram från en ny vän!

 2. Sitter man här på nattkröken och kollar igenom bloggen som har en tävling som man då är med i. För övrigt första gångenman ens är med i en tävling som jag hittat på en blogg. Och så hittar man Li på en bild? Måste ju vara Li här uppifrån. Har träffat henne några gånger genoom en gemensam kompis:) Världen är bra liten ibland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *