L’Oréal Glam Bronze GG Cream

L’Oréal Glam Bronze GG Cream

_MG_8375

För en tid sedan så trillade L’Oréal Glam Bronze GG Cream in hemma hos mig. Tyvärr så var pressinformationen inte den saftigaste och den innehöll nästan ingen vettig information alls! Men denna Genius Glow produkt berättar i alla fall att det är en ”5 in 1 universal bronzer”. Enda stället jag hittar (i skrivande stund) att den säljs är på bubblebox.se och där hittar jag lite mer information som jag hoppas är korrekt! Där kallas den i alla fall för ”lystergivande foundation” som ska jämna ut hudtonen, ge fukt upp till 24 timmar, skydda huden då den har spf25. Och den har något som kallas bronzing micro pigent som ska självanpassa sig på huden och den ska ha ett pärlemor skimmer som ger fin lyster.

_MG_8375-

Produkten är hyffsat mörk för blekfisar som mig men den ger en varmare ton och riktigt fin lyster på min hand! Nånting säger mig att den kan faktiskt vara riktigt fin på solkysst hy! Nånting säger mig dock att jag just nu är en aningen för blek för att kunna bära upp den på ett vettigt sätt.

30ml kostar 149sek men i skrivande stund så kostar den 119sek hos bubblebox. Eftersom informationen om produkten var under all kritik så vet jag inte om den finns ute i butik eller inte redan men det borde den väl göra?

Vad tror nu om L’Oréal Glam Bronze GG Cream? Kan det vara något? :)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *