Lösögonfansar från kkcenterhk.com

Lösögonfansar från kkcenterhk.com

För någon vecka sedan så fick jag hem lite prover på lösögonfransar från kkcenterhk.com. Rosa, svarta, bruna och två lite mer udda som nog kommer till nytta när jag ska göra någon mer extrem/trend makeup! :) Jag har inte så många annorlunda ögonfransar så det här ser jag framemot! kkcenterhk.com har i alla fall ett bra utbud och ett 10 pack med fransar ligger på USD$2.80. Dessa skickas från Asien och kom fram till mig utan problem!

Eng: About a week ago so I got some samples of false eyelashes from kkcenterhk.com. Pink, black, brown and two more odd that probably will be useful when I do any more extreme / makeup trend! :) I do not have so many different eyelashes so this, I look forward to! kkcenterhk.com have at least a good range and a 10 pack is USD $ 2.80. These are sent from Asia and came to me without problems!

14 svar på ”Lösögonfansar från kkcenterhk.com

 1. Underbart med fransar! ^^ Jag måste köpa hem ett nytt eget parti. Har ju massa till cloey men jag ska också köpa hem massa 10 pack ^^

  sv: Jag tycker absolut att du ska se den filmen! ^^ Underbaar är det rätta ordet!

 2. Haha men jag är inte vaken nog att varken läsa eller titta på bilder ordentligt på morgonen :D Mer imponerad över att jag lyckats stava rätt ;)

 3. Hey! jag kollade på din recension på Elphame o jag undrar om de precious rode 01 och 66 är bra? För jag är lite som bloggerskan Foki, jag vill ha långa o fylliga fransar så ögonen ser stora ut. jag använder alltid stora circle linser till vardags o mina fransar har tagit slut:S så jag behöver nya=) Men kommer det lim med dom också?

  Skulle bli väldigt tacksam om du svarade på dessa frågor=) Kramar Tove^^

  1. Hejsan! Kan inte svara på din blogg? Trodde det skulle gå under notes men fick inte till det :/
   Elphame? Menar du lösögonfransar.se?
   Preciosa Rose 66 tycker jag är riktigt bra och den ger bra längd :) Tror den kanske fungerar bättre för dig än 01 om det är lååånga fransar du söker :) 01 känns inte riktigt lika långa även om dom är riktigt fina på även dom :D

  2. Glömde svara på en sak, nej det kommer inget lim med! :P Jag använder alltid lim från Ardell som man hittar på tex Åhlens :) Kram!

 4. Hejsan!
  Jag tänkte gå in och beställa, men vart klickar jag vidare för att beställa, lagt det jag vill ha i varukorgen men vet inte hur jag ska gå vidare, letar och letar men hittar inget =(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *