Lunarstorm – där allt började.

Lunarstorm – där allt började.En fråga av Ellinor: När började du blogga och varför? Vad är det som driver dig i livet?

Svar: Jag började faktiskt först blogga (skriva dagbok som det så fint hette) på lunarstorm för en jäkla massa år sedan ;) Jag började blogga där eftersom jag nog inte mådde alltför bra inombords och mådde bättre av att skriva av mig (eller gnälla?) :P Meeen Lunarstorm växte jag nog ifrån och enda anledningen till att jag hängde kvar där var nog bloggdelen. Så när jag upptäckte blogg.se för cirka 2-3(?) år sedan så var det rättså givet att börja blogga "på riktigt"! :)

Vad det är som driver mig i livet? Jättesvår fråga känner jag. Eftersom jag har mått väldigt dåligt psykiskt så har jag faktiskt haft som mål väldigt länge att jag ska må bättre och framförallt våga må bra. Sen har jag tyvärr inte hittat "min grejj" här i livet ännu känner jag.

16 svar på ”Lunarstorm – där allt började.

 1. Lunar var ju guld, haha. Hade inte den sidan funnits hade jag aldrig träffat dig, inte heller Annika (Berras första dagmatte) eller Jenny (rebblan.blogg.se) :P

 2. Haha, sjukt att den frågan kom upp -så började det för mig med, men jag hade helt och totalt glömt bort det! Käraste lunar :) Hihi. Hoppas allt är fint med dig!

 3. Jag har kvar mitt lilla krypin på lunar ;)

  Sv. Jao, jag har nog några plagg i garderoben, Det bästa med att vara så skogalen är att de flesta människor ojar sig över mina många skor och tänker därför inte på att jag shoppar rätt mycket kläder också, hehe!

 4. Haha, jag började också "skriva dagbok" på lunar för sjukt många år sen.. ;)

  Jag provade jeansen från GT idag och fick inte heller dem över vaderna. Snacka om att man svor för sig själv. Menar jag har inte ens "tjocka" ben och fick inte över dem.. men men. jag är inte bitter ;) haha.

  Jaa, jag tror jag vet vem som kan ha tagit mina pengar..

 5. Haha så tänkte vi också men där stod vi med färdigjästa bullar så vi var ju tvugna att testa! Smakade sådär.. men jag föredrar vanliga bullar.

  Jag tänkte också plåta lite här i australien.. får se om jag finner tiden och nån bra fotograf :-)

 6. Åh hade också lunar förr, eller jag har det än, mit namn och sida finns kvar, men är aldrig ute där, måste kanske kika in där och se om jag fått något spännande! förr had jag nästan 100 ¨som skive till mig då jag logga in, kanske har det än, Hmm..ska kika… :)

 7. Inledde också min karriär på Lunarstorm, då som impopulär halvkändis. Hade nog betydligt fler läsare då än vad jag har idag, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *