Lush foundation – Colour Supplement.

Lush foundation – Colour Supplement.

I mina sminkningar på senare tid så har jag använt mig av en foundation från Lush vilket resulterade i att jag fick frågan om Lush har foundation och ja, det har dom :) Jag var i Stockholm och tänkte köpa en av deras Lip Scrubs men när jag såg att dom hade foundations så blev det att jag köpte en sådan istället då jag blev så otroligt nyfiken! :) Tyvärr så kommer denna foundation i en totalt ohygienisk liten burk men innehållet får tummen upp från mig i alla fall! Den täcker otroligt bra vilket är ett måste för mig när jag använder foundation då jag är mörk under ögonen / lite rödflammig vilket jag inte gillar alls! :P

139kr styck kostar dessa foundations och finns i skrivande stund i 5 nyanser och jag har ”light yellow”. Finns inte din nyans så går det enkelt att köpa en ljus och en mörk och blanda till din egen!

Jag kan helt klart tänka mig att köpa denna igen faktiskt! :)

13 svar på ”Lush foundation – Colour Supplement.

  1. Fick du några speciella riktlinjer för hur den ska appliceras? Jag har nämligen sett recensioner på den där folk klagar på att den är väldigt krävande om man nu ska applicera den ”på rätt sätt…”

    1. Svar till Jenna: Hm nej? :) Jag applicerar den med foundationborste eller fingrarna :) Varför ska man få lov applicera den på något annat sätt för att det ska bli ”rätt”? låter knasigt :)

  2. Jag upplever att den kladdade av sig väldigt mycket på tex. kläder eller om jag lutade mig mot soffans armstöd eller något (rent allmänt på tyg alltså) trots fixering med två puder :S är detta något du upplevt? den kanske bara inte satt bra på mig, haha^^

    1. Svar till emma: Haha nej det har jag inte märkt av! :) Jag måste nästan testa och gnugga något plagg lite lätt mot huden för att se om den kladdar av sig men jag har inte sett något på kläder eller dylikt så tror den sitter där den ska på mig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *