Lush nya webshop får tummen upp!

Lush nya webshop får tummen upp!

Lush har gjort om sin webshop och enligt mig är den tusen gånger bättre nu! :) Tidigare uppfattade jag den som rörig vilket gjorde att jag inte klickade runt mig speciellt ofta hos dom tyvärr. Nu är den mer clean och välkomnande :)

Jag kollade runt lite och hittade igen Rub Rub Rub som jag blev sugen på att testa och gjorde upptäckten att längst ner på sidan så finns det ett klipp där en tjej berättar vad hon tycker om produkten (på engelska). Dessutom kan man betygsätta produkter numera vilket är jättebra för såna som mig som inte har någon Lush butik i närheten utan kanske måste shoppa online!

Jag är nyfiken på Bubblegum som är en Lip Scrub också. Mest för att jag aldrig har testat en Lip Scrub…skulle köpa en förut men kom ju ut med deras foundation (läs om den här) istället ;) haha!

Dom har väldigt mycket produkter som jag faktiskt gärna tittat lite närmare på. Det enda tråkiga med webshoppen är väl att man inte känner den där fantastiska doften som man gör när man går in i en Lush butik ;)

2 svar på ”Lush nya webshop får tummen upp!

  1. tack =) Ja, men finns de där lacken att köpa någonstans i sverige? Vill inte gärna beställa från utlandet men =P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *