Lyckorus: Daisy Beauty, Dior & Rock of Ages.

Lyckorus: Daisy Beauty, Dior & Rock of Ages.

Min Torsdag förra veckan var helt underbar och verkligen något jag behövde! Daisy Beauty & Dior bjöd in till event för att prata om lite nyheter från Dior och efteråt så bjöd Dior oss på rockmusikalen ock of Ages som ni måste gå och se! Lyckorus deluxe efter denna underbara Torsdag!

Jag hade olackade naglar när vi kom dit och blev överlycklig när det bara var att välja ett lack och lacka! Valde underbara Spring Ball som är ett av fyra lack från Dior som just nu finns ute i butik men som är ett limited lack! Skulle så gärna vilja ha alla fyra nya lacken men min plånbok håller tyvärr inte med om det den här månaden! :( Ni kan se alla nya nyanserna här hos Tina och sukta rejält! Överlacket ni ser på övre bilden är också en nyhet: Gel Coat som ska reproducera effekten av gelémanikyr!

24 nya nyanser (yepp!) av dessa underbara Dior Addict gloss!

Sommarkollektionen Bird of Paradise! Bilden tillhör Kicki Norman.

Jag är en liten sucker för denna typen av pennor och jag skulle inte direkt gråta om jag hade den 3:e i mina ägor!

4 stift som ingår i sommarkollektionen, jag tackar gärna ja till alla fyra!

4 lack som kommer säljas två och två! De två första tillsammans och de två sista tillsammans. Tanken är alltså att man ska ha ett till naglanra på händerna och ett till fossingarna!

Två ögonsuggpaletter ingår i Bird of Paradise, tyvärr lite dåligt med krut i dessa så primer är till deras fördel! Så fina att titta på så jag hade knappt vågat sätta en pensel i dom!

Dessa galet underbara ting föll jag som en fura för! Det bästa är att en av dom kommer snart finnas i mina ägor, jag undrar dock om jag kommer våga använda något så vackert! Hade helt klart behövt två..en att titta på och en att använda! ;)

Dior kommer även släppa en BB Cream till ögonen med SPF25. Jag ska erkänna att jag kände att ”men får det inte räcka med BB nu?” och så kände jag på den…underbar konsistens! Vill så gärna prova!

Herregud vilket lyckorus jag hade detta eventet, helt galet vad lite smink kan få mig på bra humör! Efteråt åkte vi taxi till China Teatern för att se Rock of Ages!

Roch of ages var så galet bra! Lyckoruset fortsatte alltså ;) Johan Rheborg var helt klockren och gjorde i alla fall så jag satt och garvade ;) Grymt duktiga på att sjunga och ja…gå och se!! :)

Vi som fick vara med om denna underbara dag! (länklistan är snodd av Kicki)

Beleza
Fröken Rosa
Skönhetsredaktörerna
Aida
Karin Widén
Elin Fagerberg
Frida Skoglund

Brownsugar
Liselott

Med på Dior-delen men inte på musikal var också:
Ellen Bergström
Maria Mroxx

Tack till Kicki och Dior för att jag fick vara med om detta! Så välbehövligt i mitt liv just nu! Tack Sara för att du umgicks med mig på dagen och Tack Tina för att du är så underbar och låter mig låna soffan!! Det är guld värt för mig!

Jag längtar tills vi ses igen och som tur är så dröjer det inte alltför länge!

(Jag hamnade i ett totalt lyckorus nu igen enbart genom att skriva inlägget, förstår ni hur bra dagen var?!)

5 svar på ”Lyckorus: Daisy Beauty, Dior & Rock of Ages.

  1. Åh vad mycket roligt ni större beauty-bloggar får vara med om! Det är helt galet kul att läsa om iallafall :) Och dessa dior-protukter verkar ju helt underbara! Jag har aldrig tidigare fastnat för något från Dior som jag gjort för denna kollektion, synd bara man är så fattig haha :D Nagellacken ser ju underbara ut!

  2. Åh så härligt! Vilka underbara färger och Diorlacken ser så härliga ut.
    Vad roligt att få gå på sånt med goa tjejer!
    Jag och maken var på Rock Of Ages för några veckor sen och jag kan bara hålla med dig! Det är såååå galet bra och Rheborg är kanonbra, man garvar väldigt mycket åt honom! Den ska man verkligen se om man inte gjort det! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *