MAC Vibe Tribe – Gleamtones Powder Dunes at Dusk!

MAC Vibe Tribe – Gleamtones Powder Dunes at Dusk!

Gleamtones Powder / Vibe Tribe

Sommarkollektionen från MAC 2016 Heter Vibe Tribe och bjuder på nyanser i brons, korall, beige, champagne, guld och turkost bland annat! Jag har fått prov på Gleamtones Powder Dunes at Dusk!

MAC Vibe Tribe

Kollektionen har förpackningar med grafiska geometriska mönster som jag gillar men själva nyansen på förpackningen som är ljusbrun(?) tycker jag ger en plastig känsla.

MC Vibe Tribe

Gleamtones Powder Dunes at Dusk är en palett med bronzer & highlighter i fyra olika nanser. bronze, tangerine, champagne och korall! Champagne och korall är ganska små och svåra att fånga upp på egen hand med en större borste. Alla fyra nyanserna blir jättefina om man blandar och ger ett lagomt skimmer!

MAC Vibe Tribe

Swatches på dom fyra nyanserna, som ni ser så är dom väldigt pigmenterade för att vara bronzer/highlighter!

MAC Vibe tribe

Bladade ser dom ut ungefär så här, jag gillar faktiskt nyansen dom ger tillsammans!

Jag gillar denna bronzer/highligter palett men känns inte som jag kommer använda nyanserna för sig som just bronzer/highlighter utan kanske mer runt ögonen och köra en liten mix annars. Tyvärr tycker jag valet av nyans på själva förpackningen ger ett plastigt intryck! Denna gobit kostar ändå 445sek vilket är rättså saftigt även om nyanserna är bra pigmenterade och väldigt fina!

Vibe Tribe ska redan var lanserad men känns som kollektionen blivit försenad på maccosmetics.se, vilket jag tycker många kollektioner har varit på senare tid :( Så jag kan tyärr inte ge något datum när ni hittar Sommarkollektionen Vibe Tribe online! Släppdatumet var 6/5 men 10 dagar över tiden finns den fortfarande inte på hemsidan..

 

Ett svar på ”MAC Vibe Tribe – Gleamtones Powder Dunes at Dusk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *