makeup by mariella.

makeup by mariella.

Idag har jag varit till Borlänge och suttit sminkmodell till Mariella på min gamla makeupskola :) Sotning stod på schemat och ovan ser ni hur det blev :) Don´t mind att jag ser livrädd ut ;) Var jättekul att sitta sminkmodell och jättekul att få träffa Geraldine igen :) Tror jag ska erbjuda mig att sitta sminkmodell när jag väl kommit hem från Spaninen igen :)

Efter lektionen så har jag & Mariella gått runt på kupolen tills vi båda blev väldigt väldigt väldigt trötta ;) Vad jag köpte får ni kanske se i ett senare inlägg om jag orkar ;)

Nu ska jag fixa lite käk och kolla på Idol tror jag. Är så läskigt trött!

15 svar på ”makeup by mariella.

 1. Fint smink =)
  Ja nu e man ju nyfiken att se vad du shoppat! Ska oxå glo på Idol snart, Med Petronella hon är nog att se det =).
  Är du nå morgonpigg i morrn då? Tänkte ta en promenix i 9-11 tiden nångång om du e sugen haka på. Passa på när de stora tjejerna e i skolan.

 2. Gud va bra de blev :) Tänk om man knde göra så på sig själv ;) Ja de är klart att vi måste :) Jag skulle behöva åka till Mora imrgn å köpa resårmadrasser :/ Kan ju höra av mig när jag har slutat :)

 3. fan va kul! jag är så sur över att det inte finns nån sminkskola i huvetaget i umeå eller ens i närheten! :(

  sv: Jaa haha jag är lite efter i tv-världen om vi säger så.. vi har projektor i vardagsrummet och annars har vi tvn i sovrummet men då ligger Hampus där och sover på kvällarna.. så de blir inte så mkt tv för oss. :P

 4. sv; aa jag funderade på det men nu har jag bestämt mig för att släppa en bomb och ha världens 20-årsfest istället ;)
  annars hade jag haft det men det lutar åt nästa år igen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *