Månadens favorit Oktober 2014!

Månadens favorit Oktober 2014!

favorit_oktober

Två av mina senaste absoluta favoriter kommer från Idun Minerals! Deras Mineralfoundation är en av dom bästa jag testat (inne på min 2:a förpackning) och deras Stora Kabuki Brush har fått mig att slänga flera av mina andra Kabuki borstar då jag känt att dom inte ens kom i närheten av denna! Jag är till och med sugen på att köpa en till så jag inte ska behöva planera när jag kan tvätta borsten och inte, haha!

Jag har nyansen Saga på min foundation vilket har fungerat jättebra nu innan vintern (får se om jag måste byta till Jorunn som är ännu ljusare), denna täcker verkligen de flesta skavanker och ger ett jättefint slutresultat! Och borsten, så fantastiskt mjuk, enkel att jobba in foundation med och den tjocka borsten hjälper till att ge en bra täckning!

Jag är fantastiskt förälskad i båda dessa produkterna och kommer fortsätta ha Idun Minerals foundation hemma som ett ”säkert kort”!

Idun Minerals foundation kostar 349sek vilket i mina ögon är jättemycket för en foundation men den är så otroligt dryg så till och med den här snåljåpen har ju faktiskt köpt den på nytt ;) Borsten går på 245sek men sköter man om den så håller den ju i en evighet! :)

Idun Minerals hittar ni på Apoteket, Apotek hjärtat & eleven.se (annonslänk) bland annat!

6 svar på ”Månadens favorit Oktober 2014!

  1. Har Idun Freja foundation och gillar den men priset är som sagt lite saftigt så därför testar jag Tikei nu som är betydligt billigare. Tycker Tikei är jätte bra och känns som om det är drygare så blir nog att jag kommer variera mellan Idun och Tikei

  2. Jag tyckte det där lät billigt, min mineral foundation kostar över 450kr men jag tycker det är billigt i slutändan. Jag använder den inte varje dag och de håller hur länge som helst. Dessutom mår min hud bra av den så det är värt varenda krona :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *