Månadens favoriter – September 2013.

Månadens favoriter – September 2013.

Sebastian Hydre Shampoo 250ml + Conditioner 250ml – Jag har använt dessa varje gång jag tvättat håret på senare tid (balsamet är såklart snart slut, buhu!) och dessa två har fungerat riktigt bra på mitt torra hår! Storfavoriterna i September när jag tvättat håret och jag sörjer lite att dom börjar ta slut! 399:- (just nu iaf) för båda två hos lyko.se

Isadora Wakeup make-up foundation har jag använt dagligen sen jag började testa den och har varit lika nöjd från dag 1 som jag är idag! Täcker bra, känns hur lätt som helst på huden och håller hela dagen! Jag har fått en ny Isadorafavorit! 159:- är ju som hittat! Finns hos Åhlens tex.

L’ Oréal Paris Mega Volume Miss Manga är mascaran som jag använt riktigt flitigt under September månad eftersom den har gett mig den där volymen som jag letar efter i mascaror, grym svärta och den sitter hela dagen! 139:- för en bra volymmascara – tack L’ Oréal! Jag har redan recenserat den här.

Hade du någon favoritprodukt under september månad? :)

4 svar på ”Månadens favoriter – September 2013.

  1. Tänkte på en grej angående att du säger att du har torrt hår: du har inte tänkt på att det kan bero på att du tvättar håret varje dag om det är som du säger att du använt produkterna dagligen? Håret mår ju ofta bra av att man låter det vara ifred åtminstone varannan dag.

    1. Svar till Cecilia: Haha tack för att du påpekade hur jag skrivit! Tvättar absolut inte håret dagligen så jag vet inte vart jag fick det ordvalet ifrån riktigt!:) Jag har alltid haft fint men
      torrt hår och vet mycket väl att man inte ska tvätta håret dagligen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *