Månadens favoritprodukt – November 2012.

Månadens favoritprodukt – November 2012.

Isadora Polar Nights är min favoritprodukt under November månad 2012. Detta lacket hoppas jag att ni har haffat ett exemplar av för det är så otroligt snyggt på! Ett riktigt ”have 2 have” lack! Vill ni kika närmare på det så kan ni göra det här. Finns att köpa nline hos lyko.se eller i butik som Åhlens.

Har du fått någon favoritprodukt under November månad? :)

4 svar på ”Månadens favoritprodukt – November 2012.

  1. Jag tog ett så fort jag såg det, det satt som berget hur bra som helst. Men att ta bort det var inte enkelt, har du något bra tips hur man tar bort glitterlack på ett bra sätt?

    1. Svar: Ta hjälp av folie, det har jag sett att många gör :) Jag har dock inte testat det själv ännu utan sitter bara med bomullspads dränkta i remover tills glittret lossnar…så att titta på film under tiden är en bra idé :)

  2. Vad roligt, köpte just den idag och nu ska naglarna målas tänkte jag. Såg ju så himla snygg ut i flaskan och jag älskar isadoras lack, täcker bra och torkar på nolltid!

    Apropå lack.. Har du något bra tips på ett lack som blir ljusrosa, tänk jordgubbsmilkshake, och ganska täckande? De jag har nu måste jag måla 4-5 lager för att få okej, känns lite extremt ;)

    Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *