[ Måste köpa idag. ]

[ Måste köpa idag. ]

Idag måste jag verkligen köpa en ny mascara, kommer troligtvis bli en Christian Dior – Diorshow igen. Den är verkligen den bästa jag testat än så länge. Synd att den ska vara så förbaskat dyr bara! ;/ 250:- liksom. Men har man tunna och tråkiga fransar så är det ju värt det! ;) Önskar dock jag kunde hitta en budget variant som är lika bra!

Vilken mascara använder du?

21 svar på ”[ Måste köpa idag. ]

 1. Hihi med Elin =) Vi skulle ha åkt dit, men jag har fan inte ens råd att åka dit =S Illa illa.. Hoppas ni får det underbart idag! =) (Vilket jag är säker på att ni får)

 2. Haloj där tjejen!

  Jag använder Niveas Volume impact och Rimmel..Glamèyes de funkar på mig…och inte så dyra runt 100-lappen..ha en skön dag..här är det åska på gång..kul blogg..tittar gärna in igen om jag får….kramiz

 3. jag kör alltid med lóreal. oftast architecht.

  den funakr suveränt på mig & kostar iallafall hälften av dior.

  & jag läste ditt västeråsinlägg.

  där jag då råkar bo.

  kan glida förbi & kolla vad det är för tavla senare & kanske maila över bild om du vill se.

 4. Jag har oxå den mascaran sedan du tippsade om den förr ;) Jag tycker den är jättebra! men visst hade det varit finare om man hittat något billigare fast jag sminkar mej aldrig så den räcker länge :) Jag pratade med exet igår och han hade inte möjlighet att kolla upp "konstverket", han visste inte ens vart den där restaurangen låg.

 5. Jag har en mascara från The body shop. Riktigt bra är den, minns dock inte priset men den ligger nog i samma prisklass som diors. Har även haft den mascaran, men tyckte inte alls om den:).. Den jag har heter alltså:

  "The Body Shop, super volym mascara, mascara super volym".

  Godmorgon :)

 6. Det var så lite så :)

  Du tar jätte fina bilder, skulle också vilja vara modell. Idag ska jag till arbetsförmedlingen, kul.. not!

 7. Diorshow är min absoluta favorit, men priset är smått absurdt, så nu använder jag Maxfactors Masterpiece Max. Den är faktiskt riktigt bra, mycket bättre än vanliga masterpiece :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *