Max Factor Xperience.

Max Factor Xperience.

Imorgon ska jag börja testa två produkter ut Max Factors nya serie Xperience. Deras mascara samt foundation!

Om mascaran: Xperience Volumising Mascara är en volymmascara med mousse-formula och patenterad ifX-borste, vilket ger fantastiskt fylliga fransar som känns lätta och flexibla.

Om foundationen: Xperience Weightless Foundation är en lyxig, silkeslen foundation som känns lätt mot huden. Den vispade formulan med ingredienser som jojoba, gurkvatten, havtorn och nyponextrakt ger perfekt täckning.

Jag tycker båda produkterna låter riktigt spännande så detta ser jag framemot :) Jag återkommer med recensioner så snart jag hunnit testa produkterna lite :) Ni hittar produkterna på Åhlens, Kicks, Lindex, Nelly.com etc

8 svar på ”Max Factor Xperience.

  1. Min ekonomi har ju inte varit den bästa, därför jag körde höstjacka förra vintern. Det var inte bekvämt. Skönt att ha rediga kläder på kroppen. Varför köper du inte dig en riktig vinterjacka då? :)

  2. Jaha, tack för länken. Fast det verkade inte finnas så mycket där, ingen som funkade i filmväg för mig :/
    Själv brukar jag kolla på todou.com som är en kinesisk sida, där har jag hittat massor med filmer. Det är lite som youtube, fast med film. Man får tänka på att söka titeln på engelska och titeln på engelska är inte alltid densamma som på svenska. Förstår man engelska så är det lugnt, för det flesta är ju engelska utan text. Men har man tur finns det engelsk text också :)

  3. Jag kan bara hoppas att det inte var magsjuka =/

    Har också testat från xperience, deras nagellack, vilket var ett pyssel att få bort =/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *