Maybelline Baby Lips Dr Rescue!

Maybelline Baby Lips Dr Rescue!

_MG_5678 _MG_5681 _MG_5685

Från och med V.48 så hittar vi Maybelline Baby Lips senaste nyhet Dr Rescue hos H&M & CrayCray.se (köper craycray.se in från usa direkt tro eftersom lanseringsdatum för alla andra är V.5 och jag enbart har uppgift om H&M från V.48…? Jag har inte handlat från sidan tidigare så jag vågar inte gå i god för den) och för resterande V.5!

Jag har fått hem ett gulligt presskit med alla tre nyheterna! Dessa ska vara intensivt vårdande läppbalsam där ett av dom (det i mitten) och 2 av dom är lätt färgade. Jag tycker dock alla tre mest verkar avge lite skimmer när jag provar direkt på handen. Dessa ska innehålla menthol och sheasmör och på doften så känner man verkligen menthol doften – som jag gillar! Dessa utlovar även 12 timmars fukt vilket jag känner på en gång att läppgrunksberoende som jag är så hade jag antagligen inte kunnat testa detta påstående till fullo öht!

Kostar 39sek styck och säljs som jag nämnt tidigare redan på H&M & På Craycray.se men ni kommer att hitta dom i övriga butiker som säljer Maybelline från och med V.5!

Jag ska försöka komma ihåg att ta med mig ett av dessa till jobbet och se vad jag tycker om Dr Rescue varianten! :) Någon av er som har hunnit testa redan?

5 svar på ”Maybelline Baby Lips Dr Rescue!

 1. Jag tror CrayCray köper in från USA för tror de har haft dessa på hemsidan ganska länge och de har haft andra Babylips också som inte finns i Sverige :)

  Jag har handlat en palett därifrån en gång när jag inte fick tag på den någon annanstans och den verkar vara äkta men har hört att de bl.a. ska ha sålt fake RT-borstar så undviker att handla därifrån om det inte är något speciellt :p Vet inte riktigt vad jag tycker om sidan.. :p

  1. Ja det cirkulerar ju tyvärr väldigt mycket fake produkter i en del webbshoppar så svårt att veta vilka man kan lita på…jag handlar främst från tex Kicks pga den anledning eller direkt i butik :P OPI, Mac & Dior är iaf typiska märken som det finns fake av ööööööverallt tamefan!

 2. Letar en lorac pro palette och kom till den sidan men nja jag vet inte :p känns som sagt alltid lite sådär att handla från sidor man vet lite om. Fast å andra sidan vet man ju aldrig vad man får när man beställer direkt från USA heller ^^ åhhh vilka svåra beslut alltså ;)Nu hoppas vi på ett härligt Beautyår 2015!:D

 3. Hej!

  Vill bara påpeka att våra Real Techniques produkter kommer från den svenska distributören Let’s Face It AB likt alla andra som
  säljer Real Techniques här i Sverige. Att påstå att vi säljer kopior/counterfeit är förtal.

  Craycray.se

  1. Hejsan! Det är inte jag som skriver något om RT-borstar utan en av mina läsare. Vad hon har hört av andra kan jag tyvärr inte yttra mig om. En trevligare
   ton än att anklaga henne gör förtal kanske vore något om ni vill locka kunder :) Det räcker ju att förklara att ni har en svensk distributör :) Jag har själv mycket kontakt med Let´s Face It och dom gör ett jättebra jobb! :)

   Min egna fundering låg ju på Baby Lips som inlägget handlade om, att ni hade dom innan det svenska släppdatumet och därför jag spekulerade i om ni köpte direkt från USA :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *