Maybelline Dream Wonder Nude Foundation!

Maybelline Dream Wonder Nude Foundation!

_MG_6645

Nu borde en av Maybellines senaste nyheter ha nått de flesta butikshyllor! Maybelline Dream wonder nude foundation släpps i 5 nyanser (jag har pressprov på 4 nyanser som ni kan se swatches på lite längre ner) och har ett rekommenderat utpris på 149sek!

Dream Wonder Nude lanseras som en foundation som är 12x tunnare. Och med 12x tunnare så antar jag att dom menar att den är 12x tunnare en mer vanlig formula på en foundation och det märks genom att denna är mer ”rinnig” vilket jag själv kan tycka är lite småknepigt ibland. Den senaste nyheten bland foundations är en droppapplikator (Dior och Isadora har nyligen lanserat varsin) och då jag glömde fota den så kan ni se en produktbild här hos kicks.se. Droppapplikatorn verkar slå hårt som trend i år och jag tror det är en i love it eller i hate it grejj bland oss konsumenter!

Dream Wonder Nude ska ge en naturlig look som är silkeslen och även en felfri täckning. Och som många andra produkter så ska denna smälta samman med hudens egna pigment.

_MG_6655

 Från vänster: 10 Ivory, 20 Cameo, 30 Sand & 40 Fawn. Den som saknas är 22 Natural Beige.
Som sagt väldigt rinnig i konsistensen men jag tänkte ta och testa Ivory idag och se om den kanske passar mig! Kicks.se kör btw kampanj i skrivande stund och säljer denna för 129sek istället för 149sek!

Ett svar på ”Maybelline Dream Wonder Nude Foundation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *