Maybelline Super Stay Better Skin Puderfoundation!

Maybelline Super Stay Better Skin Puderfoundation!

_MG_3292

Maybelline Super Stay Better Skin Puderfoundation är en av de senaste nyheterna från Maybelline! (ska redan vara lanserad och ute i butik men jag hittar den inte i någon onlinebutik?) Super Stay Better Skin Puderfoundation innehåller 2% salicylsyra vilket gör att den passar extra bra till oren hy men denna ska passa alla hudyper! Den ska dölja glansig hy, rodnad och små skönhetsfel (finnar och liknande antar jag?) samt att den ska ge en felfri täckning och matt hy hela dagen.

_MG_3306

Det medföljer en sponge-applikator i asken. Jag undrar dock om jag personligen inte kommer föredra att använda en borste. Använder folk verkligen såna här applikationssvampar till puderfoundations?

_MG_3318_MG_3323

Den lanseras i fyra nyanser och formulan känns väldigt smulig bara på handen så jag är lite skeptisk till hur det här kommer se ut på huden! Jag ska bara lyckas bestämma mig för vilken nyans jag borde ge mig in på att testa, dom drar åt väldigt mycket orange och nr 10 känns faktiskt lite blek!

Är de någon av er som hunnit testa? Vad tyckte ni?

3 svar på ”Maybelline Super Stay Better Skin Puderfoundation!

  1. Jag använder svamp till min mineralfoundation, fast då är det en sån med ”ludd” på ena sidan, blir som en puderpuff fast det yr inte runt lika mycket :) Just den här foundationen verkar dock inget för mig :/

    1. Nej jag känner mig lite skeptisk till denna med tanke på hur jag upplevde den på huden samt nyanserna. MEN ska ge den en chans, älskar när produkter motbevisar mig så får se om denna gör det :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *