Maybritt Krewald Organic pure juice och oil ska börja testas!

Maybritt Krewald Organic pure juice och oil ska börja testas!

På Attitude Sthlm mässan så fick jag hämta ut ett kitt med Maybritt Krewald produkter tack vare goodiebagen. Jag har inte hunnit börja testa detta ännu men nu är det dags!

Produkterna jag ska testa är Organic pure aroniajuice with apple och organic pure oil.

Organic pure aroniajuice with apple ska vara ett bra alternativ för oss på språng! Denna ska jag blanda med organic pure oil till en liten ”Morgon shot” och ta dagligen!

Vad är då dessa bra för? Jo deras slogan säger det mesta: ”Beauty begins inside”. Dessa produkter är fulla med växtbaserade essenser och oljor för att förnya hy och kropp samt förhöja hårets lyster och glans. Dessa ska ge kvinnlig balans och välmående. Stärkande antioxidanter, energigivande, rik på fibrer och vitaminer! Dessa produkter ska tillsammans rena ditt inre och balansera våra inre system!

Jag fick väldigt mycket berättat för mig om denna produkt på mässan men det som fastnade först och främst är att dessa ska vara bra mot pms! Jag läste på innehållsförteckningen till organic pure oil och den ska innehålla jättenattljusolja som jag faktiskt har blivit tipsad om just mot pms! Om ni inte redan vet det så ramlar jag alltid ner i ett svårt hål vid pms tider så jag hoppas hoppas hoppas att kanske detta är svaret!! :)

Organic pure oil kostar 299kr och Organic pure aroniajuice with apple kostar 114kr och vill ni testa så kan ni klicka hem dessa produkter HÄR.

Jag vet inte riktigt hur länge dessa flaskor räcker men båda innehåller 500ml och det är 2 matskedar av varje ungefär som ska tas dagligen!

 

18 svar på ”Maybritt Krewald Organic pure juice och oil ska börja testas!

 1. Spännande OM det funkar. En sensation isåfall. Du får uppdatera sen. Inte för att jag har pms men har ju vänner som har det och ja.. Det kan vara värt att köra på detta om det funkar. :-D

 2. Sv: Ja, det är nog där jag syndar ;) Jag använder nästan aldrig baslack under nagellacket, har nog lite för bråttom med att få på färgen :) Använder oftast OPI och det brukar sitta kvar bra även utan bas.. Rekommenderar du Isadoras topplack då, eller finns det något annat bra som inte kostar skjortan?

 3. Nej usch kan inte ens föreställa mig hur drygt det är med PMS. Dålig uppfinning säg. ;-)

  Såg ett avsnitt på The Walking Dead, tyckte det var so-so. Men kanske borde ge det en chans. :-D

 4. jag vågade inte se klippet först heller.
  men det är inte hemskt eller jo det är det fast samtidigt, jag har aldrig sett någon kunna förmedla sina känslor så starkt utan att säga ett ord. bara se hans ögon och läsa hans kort han visar.
  du måste säga när du sett det!

 5. ruskigt bra tävling, älskar att hålla på med kreativa saker som naglar så det skulle vara sjukt underbart att vinna så klart jag är med :D din blogg är grym btw:)

 6. Hoppas de funkar!finns ett ställe i L.A, där man tar ”frukt” shot typ.. blandat me andra nyttiga grejjer, smakar ej så gott, men super bra för kroppen, och 1++% naturligt, tråkgt att det ej finns i sverige

 7. Sv: Ja, mums! :D
  Håller tummarna för att de ska funka mot pms, du får recensera i framtiden, kankse vorre något för mej med som är ett riktigt pms monster :p

 8. Hoppas det fungerar då.=) Ska du ta två matskedar varje dag (30 ml) så borde de räcka i ungefär 16 dagar. Inget jag kommer köpa tror jag, känns lite dyrt… men jag hoppas det fungerar bra för dig.

 9. Det missade jag, det om PMS, måste nog halsa flaskan då ;)

  Fick en stor dipp idag och blev riktigt irriterad, frustrerad och supertrött… Håller tummarna att den hjälper så att jag kan få må bättre den här veckan i månaden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *