Med Daisy Beauty i Riga – Oriflame!

Med Daisy Beauty i Riga – Oriflame!

När jag var i Riga med Daisy Beauty så var Therese från Oriflame på plats under Lördagen och berättade lite om Oriflame, hennes personliga favoriter i sortimentet och höstens nyheter! Jag tänkte här ta upp lite om Oriflame samt Therese personliga favoriter, nyheterna kommer i ett eget inlägg! :) ”Den osynliga skönhetsjätten” var en liten hint från Kickis sida ;) Håller ni med om att Oriflame är lite osynliga? Tidigare så har ju främst Oriflame varit känt som ett ”homeparty” märke enligt mig. I 60 länder så har dom faktiskt 3,6 miljoner konsulenter! Jag tycker det är riktigt häftigt att detta svenska företag som bildades av bröderna Jonas och Robert af Jochnick och deras vän Bengt Hellsten på 60-talet har blivit så otroligt stort!

Känner ni igen denna lilla gobit? Tender Care! Jag kommer faktiskt ihåg att min mamma hade denna i sitt badrumsskåp när jag var liten! Och den är lila populär nu så då :) Universalsalva mot torr eller irriterad hud!

Jag har nog alltid associerat Oriflame med makeup och hudvård men dom har faktiskt så mycket mer än det!

Aqua-rhythm serien var en av Therese personliga favoriter! Jag är ju +25 gott och väl så jag ska se till att testa dessa så snart som möjligt ;)

Parfymen Paradise hade Therese som en annan favorit. Bara flaskan får mig att vilja ha denna parfym! Doften är ganska så träig så gillar du såna dofter så get it!

Deras ögonbryn kit är något jag ska sätta tänderna i ganska omgående känner jag. Jag målar ju nästan alltid i mina bryn och jag hoppas och tror att den mörka kommer passa mig bra!

Therese favoritmascara var Hyper Stretch Mascara som ska ge maximal längd och dessutom Innehåller ett stimulerande Pro-Long Complex™ som kompletterar dina fransars naturliga tillväxtcykel. Jag brukar ju föredra volym framför längd men ska självklart ge denna en chans. Den har fått väldigt bra betyg på Oriflames hemsida nämligen :)

Sist ut bland Therese favoriter var Omega 3 kapslar! Jag ska helt klart försöka komma ihåg att testa dessa men Omega 3 kapslar (i alla fall endel jag testat) gör ju så att man smakar fisk resten av dagen…vi får se hur dessa gör ;) Jag avskyr nämligen fisksmak..:P

Jag tycker det är jätteroligt att Oriflames Presskontakt Therese plockat ihop sina personliga favoriter, presenterat dom för oss och sedan låtit oss få med oss dom hem för test! Det ska bli otroligt spännande att se om jag också får någon av dessa produkter som favorit! :)

2 svar på ”Med Daisy Beauty i Riga – Oriflame!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *