meeeeeeeen!

meeeeeeeen!

fotograf: william saar.,modell: jag cecilia johansson, mua: elva, hår: hanse.

Imorgon har jag en plåtning inbokad i Borås klockan 14. Jag ska modella och sminka mig själv är tanken. Anders bil har gått sönder så han har lånat min de senaste dagarna. Jag har sagt till Anders att jag behöver bilen själv imorgon då jag inte orkar gå upp supertidigt för att åka till Borås tidigt på morgonen när han gör det. Vad tror ni alzheimers Anders gör? Han lämnar bilen i Borås helt och hållet!! Han ska åka till jobbet med en arbetskompis klockan 7 imorgon bitti och glömde såklart bort helt och hållet att jag måste ha bilen. Jag har väldigt lite lust till att gå upp så tidigt och sitta på Nelly och sminka mig o bara sitta o vänta på att klockan ska bli 14. Och ja Anders nu får du fan känna dig lite uthängd för jag är irriterad på ditt jäkla minne!!! :P

Jag som såg framemot detta :(( Jag gör ju inte så mkt förutom jobbar o glor på tv numera så jag vill ju göra lite annat :( Har frågat fotografen om han kanske vet om det finns någon studio i Göteborg att eventuellt låna…utifall att han kanske kan ta sig hit istället!

Inget roligt slut alls på min Onsdagskväll detta. Jag hoppas verkligen det löser sig på något sätt!

Många tycker jag kan åka tåg men inte ens det har jag råd med tyvärr...1900kr i lön 25:e som sagt varpå 1000kr lades på mat på en gång, en räkning och utgång på det. ni kan ju klura på hur mycket pengar jag har kvar..

Update: Anders har fixat skjuts till mig från Göteborg – Borås imorgon med Linda. Thank you for that! Får jag träffa Linda lite också!

17 svar på ”meeeeeeeen!

  1. Nä, jäklar vad fin du är! Vilken bild! Du är så duktig! Och snygg givetvis… Grundmaterialet är ju kanon. ;)

  2. Jao Paulo är tydligen med i både boken och filmen (jag har inte läst böckerna), riktigt usel är han! :D

    Ah men va skönt att det löste sig för dig =) Lycka till på plåtningen idag =)

  3. Skönt att det ordnade sig iaf! Kul att du ska till min stad :D Hoppas du inte halkar ihjäl dig bara.. Jättefin bild måste jag säga oxå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *