men vad är oddsen? :)

men vad är oddsen? :)

Tror ni jag får igång min bil? Svar: Nej ;) Vad är oddsen liksom? Batteriet verkar ha laddat ur. Min mamma och Maria är på ingång men jag tror inte jag hinner med 12.22 tåget tyvärr eftersom man får räkna med cirka 30 minuter till  tågstationen. Nästa tåg går 14.32 vilket betyder tyvärr att jag måste byta tåg i Borlänge, biljetten blir dyrare och jag kommer fram mycket senare och hinner inte kolla kläder inför morgondagen på stan.

Ska höra om dom har lust att skjuta mig till Mora iaf och kanske kolla på en mobiltelefon med mig.

Helskotta vad typiskt.

20 svar på ”men vad är oddsen? :)

 1. Seriöst, jag tror du behöver en ny bil. Haha, allvarligt, hur många ggr har du inte stått där :P

  Nej men ibland kanske du vill unna dig något så varför inte söka menar jag? De SKA hjälpa dig med minst ett par tusen per månad.

 2. Men gud så surt. hoppas du hinner med lite av de du vill ändå. Fick en spark i baken av att du varit ute å gått så nu tog ja med en promenix. får väl säga tack helt enkelt:p är så lätt att bli peppad när man läser om nån annan som är duktig:)

 3. Nej, vad surt! :(

  Jo jag tror att det är klor i vattnet eller nå för jag får röda utslag :(

  Tråkigt att du inte gick vidare på castingen men du var ju grym som våga ta dig dit ju =)

 4. Hoppas de löst sig och att du kommer fram i tid!

  Vart ska vi ses imorgon? Mitt förslag är nere i tunnelbanan vid skärholmens station vid 4 tiden! För vi måste ju se kungen halv 5! :)

  Kram

 5. Vassego!

  Ja jo det måste vara lite handikappande det förstår jag! :) Men googla lite å se vad man kan göra med msn på en linuxdator då? Det måste ju vara möjligt iaf! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *