Min adventskalender från Yves Rocher!

Min adventskalender från Yves Rocher!

10437780_10152391599472827_4207712559826586517_n

Jag har tidigare fått hem en maffig julkalender från Yves Rocher att hänga upp på väggen! Idag har jag julpyntat lite smått och eftersom jag ska börja öppna den imorgon så passade jag på att ta en bild innan ”Luckorna” börjar försvinna ;) Tur jag inte hunnit få upp någon tavla över avlastnningsbänken i köket så jag hade någon lite mer vettig vägg att hänga den på ;) Eftersom mitt vanliga objektiv till kameran är trasigt och jag bara har ett porträttobjektiv så kunde jag inte få med hela kalendern på en bild….så ni får nöja er med min brusiga mobilbild! :)

Den här kalendern är inget som Yves Rocher har haft till Salu utan har skickat ut till ett gäng bloggare men jag hoppas dom har som tanke att faktiskt ha något liknande till salu framöver :) Jag gillar tänket med snöret, påsarna och klädnyporna :)

Såna här kalendrar påminner mig om när jag var liten och mamma hade gjort små paket till mig och brorsan som vi fick öppna i en paketkalender något år :) Ser verkligen framemot att öppna påse nummer 1 imorgon! ♥

7 svar på ”Min adventskalender från Yves Rocher!

    1. Eller hur! Tycker det var en rolig idé att sätta den sådär på väggen :) Blir nog att jag får ta bort ett snöre sen när det börjar bli lite glest, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *