Min blogg – Med ett ord.

Min blogg – Med ett ord.


Bild från en plåtning med William. Hanse fixar håret och Elva sminkar :)

Jag är utmanad av vackra Rebecca!

Utmaningen går ut på att ens bloggläsare ska beskriva ens blogg med endast ett ord. Det kan kanske vara lite svårt att beskriva en blogg med bara ett ord, men det blir ju desto roligare att läsa svaren! :) Utmaningen ska sedan skickas vidare till 5 personer som också ska länkas. Så gott folk o kära läsare, var vänliga och försök beskriva min blogg med ett ord!

Jag utmanar : Emelinda, Ann, Josie, Martina & Elin.

Så alla ni som läser min blogg – beskriv den med ett ord! ;)

23 svar på ”Min blogg – Med ett ord.

 1. Vilken tur, det hade ju kanske varit saftigt annars :) Men om man är 35 så kanske han vill ha snart? (Strunt smma, inte min ensak).. Häftig par-kombo iaf! Så lycka till! Men du kan ju fråga om han minns Caroline på rödmyrens dagis för ca 17 år sen? Jag hade (råttfärgat)hår ner till rumpan. GodJul!!

 2. Ärlig, eller uppriktig om man nu så vill :P Det är [bl.a] därför jag har stannat på din blogg, eftersom du inte alls verkar falsk och oärlig :) <3

 3. Personlig eller mångsidig.

  o du förresten, du har alls inget att oroa dig för ang att visa sig utan smink! Jag har ju sett dig utan :P o jag ser en hel del folk utan smink…

 4. oj gud va svårt med ett ord!

  tre ord hade ju vart lättare..:P

  hm.

  photogeniq ^^

  min skulle nog beskrivas med…

  drogad ^^

 5. Ska jag beskriva din blogg med endast ett ord så skulle det vara VÄRME! :) Jag tycker din blogg utstrålar massa värme! Jag får känslan av att du är en väldigt trevlig och omtänksam person och det är väl därifrån jag får värmen. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *