Min energi går till annat just nu.

Min energi går till annat just nu.

Fotograf: peter gaudiano

Ja jag vet att jag är en ganska dålig bloggerska just nu men de senaste 2 veckorna har det hänt lite mer än vad jag själv hade önskat. Folk har allt lite respekt för andra människor och jag har nog mest känt mig ganska så trött och less. Jag orkar med andra ord inte lägga jättestort fokus på bloggen just nu så de är lite lidande. Försöker lägga mer fokus på mig själv just nu.

Ska snart iväg och jobba 7-16 och imorgon ska jag ut på äventyr med lite härliga bloggtjejer <3 Längtar som tusan efter morgondagen :)

Ni får passa på att tävla lite i tävlingen som pågår just nu när jag själv är så tråkig ;) Jag ska lägga upp 2 stycken till så fort jag fotat produkterna ni tävlar om :) Ha en bra måndag allihopa trots det lite tråkiga vädret :)

11 svar på ”Min energi går till annat just nu.

  1. du gör helt rätt tycker jag.
    Du är värd all din energi och känner du att du behöver fokusera på dig själv och lägga annat till sidan så är det helt rätt !
    kram på dig goa !

  2. Ingen kan väl vara på topp jämt?! Och blogga utan energi är ju dötråkigt, och det är väl ändå så att det ska vara kul att blogga!!!
    Och vi läsare överlever nog, vi får vänta på bättre tider helt enkelt :)

  3. Usch vad tråkigt att känna så! Men jag vet precis vad du menar. Ibland så undrar man hur andra tänker. Jag hoppas du mår bättre snart! :)

  4. Så kan det vara ibland, sötnos. Vi älskar dig i alla fall. Det blir bättre ska du se. Kram så länge :) <3<3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *