min första svinrygg.

min första svinrygg.

med tanke på att jag inte ens visste vad en svinrygg var så är jag väldigt nöjd med min första svinrygg :) Idag i skolan så har vi gått igenom svinrygg, tupering, affrolockar, inbakad fläta & utbakad fläta. önskar verkligen att jag nån gång kommer ha råd att gå makeupstudions hårstylistutbildning. det får dock vänta ett bra tag då jag inte har 30.000 i bakfikan ;) nu kan jag iaf göra lite enklare saker så med en gnutta fantasi så ska jag väl även kunna utveckla hårdelen framöver :)

18 svar på ”min första svinrygg.

 1. Snyggt :)

  Haha, okej ja då ska jag nog hinna hitta nåt på 6 månader. :)

  Ah, då förstår jag. Men det kommer inte bli nå mer mellan er? Eller ni bara ses lite sådär? ;)

  Mysigt att grilla. Ska försöka grilla lite mera här men ska försöka åka på Harrytur till Sverige först och handla kött. hehe.

 2. Gaah, att det ska vara så svårt att komma in på din blogg ibland.. :(

  Hm, tänk orange peruk ;) haha

 3. Nå knas med spotlife eller? :(

  Ja, det känns som om det blir den aktuella sminkningen då.. kanske lite gråsvart? Kan ju inte direkt komma med rosa eller grön.. Svårt det där..

 4. Kul att ni även håller på med hår. Bra jobbat! :) Det är för övrigt jätteroligt att se på dina/era oilka sminkningar! :D

 5. Det blev fint! Usch jag kan inget om hår, har ju aldrig haft det intresset heller. Men har upptäckt att det finns en hel del bra tutorials på youtube som jag får användning för :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *