Min fredag!

Min fredag!


Självklart gick vi (jag & Tess) på Beyond Retro och spanade.


Fikapaus – Brownie m. grädde. smaskens!


Sen gick vi på Siba och handlade upp endel av mina presentkort från gratisbio ;)


Sen gick vi på Gina Tricot. Den här svarta spetsklänningen bor numera hos mig.


Jag provade en till spetsklänning som INTE fick följa med mig hem.


Det här är anledningen till varför jag inte köpte den. Den är STOR över axlarna. Sitter inte kvar.


På väg till gamla stan testade vi våra kameror. Jag måste lära mig den bättre.


Min söta vän Tess fick agera lite modell medan jag krånglade med inställningar.

Efter detta fotade jag inget mer. Vi irrade omkring i gamla stan och letade efter Magnani’s butik eftersom jag hade en födelsedagspresent från Emma att hämta där. Jag har fortfarande inte öppnat den så vad som är i får Ni & Jag inte veta förrän 27 Oktober! ;) Vad jag köpte för presentkorten visar jag i ett eget inlägg senare!

15 svar på ”Min fredag!

  1. hej tjejen! Fan va snygg du var på bloggträffen måste jag ju säga! Snygg ny klänning också, gina är perfekt, man hittar alltid någonting där!

    Shit var presentkort, hur gör du för att få ihop alla poäng bäst? haft det där ett tag, fått ihop en del men det går ganska segt :) Något bra tips på bra saker att klicka sig in på? Jag vågar liksom inte riktigt "beställ hem för 49kr så får du 200 poäng" blir rädd att det ska kosta massa extra, men så kanse det inte är?? :)

    Kram!

  2. Va synd att du inte vet vad det va för tröjja men tack ändå:)Jätte snygga klänningar men va tråkigt att den inte satt kvar över axeln..För den va som klippt o skuret för dig:)

  3. Jo de är väl sant, men å andra sidan så får juryn folk att må dåligt 0ckså, speciellt ibörjan av programmet,nu me ibland..dom får kläcka kommentarer, men inte hon?

    Vad komiskt att ja precis skicka om spets linnen, så var du redan där..hihi

  4. Jag hitta den..Design va Odd molly o kosta ca 1400 kr..Så det blir nog inget köp:(Lite väl dyrt för min plånbok just nu..Får kanske önska mig den i julklapp:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *