Min hudvårdsrengörning just nu: Clerasil!

Min hudvårdsrengörning just nu: Clerasil!

*Tidsinställt inlägg då jag inte är hemma på hela dagen.

Clerasil är något jag aldrig gett mig in på, inte ens när jag var yngre och Clerasil hade något stift mot finnar (kommer jag ihåg korrekt nu?) som var otroligt populärt bland tonåringar! Men nu när dom lanserar en helt ny rengörningsserie för huden så blev jag lite nyfiken och kände att jag bara måste testa! Clerasil har väl fått någon dålig stämpel av mig när jag var yngre så jag vill såklart ge dom chansen att motbevisa mig och mina fördomar om att Clerasil inte är bra att använda ;) Jag har redan använt serien i cirka 3 veckor men hudvårdsprodukter måste testas i minst 4 veckor så inte dags för recension riktigt än! ;) Jag tänkte mest bara dela med mig  info om dessa produkter!

Clearasil PerfectaWash

Clearasil PerfectaWash kommer i en hygienisk touch free dispenser, som ger precis rätt dos av produkten. Man håller handen under den och så kommer det ut en mängd rengörning, mer behövs inte och jisses så roligt jag tyckte det var med denna i början ;) Startpaketet innehåller två olika refiller, ansiktstvätt med Superfruit Splash och Soothing Plant Extracts. Jag håller på att testa Superfruit Splash av den enkla anledningen att det var den som satt i ;) Cirkapris 149 kr.

Superfruit Splash refill

Refill av den milda ansiktstvätten för PerfectaWash-dispensern. Superfruit Splash innehåller vitamin E och naturligt extrakt från hallon och tranbär som skyddar huden och förhindrar orenheter.Cirkapris 79,90 kr.

Plant Extract refill

Refill av den milda ansiktstvätten för PerfectaWash dispensern. Plant Extract innehåller vitamin E och naturligt växtextrakt från lavendel och avokado som regenererar irriterad och röd hud.Cirkapris 79,90 kr.

Clearasil Wash & Mask

Hudvård som kan användas både som en mild, rengörande ansiktstvätt och en fördjupad rengöringsmask. Innehåller vitamin E, avokado och granatäpple som skyddar och återfuktar huden. Jag har även testat denna lite som rengörning vid sidan av PerfectaWash. Cirkapris 79,90 kr.

Clearasil Face Scrub

Clearasil Face Scrub avlägsnar orenheter på ett skonsamt sätt och tillför fukt till huden. Clearasil Face Scrub är så mild att man faktiskt kan använda den varje dag. Den innehåller vitamin E, avokado och granatäpple..Cirkapris 79,90 kr

Clearasil Cleansing Wipes

Milda rengöringsservetter för den som alltid är på språng men ändå vill ta hand om huden och hålla den fri från orenheter. De rengörande våtservetterna är dermatologiskt testade och innehåller vitamin B3 och äppelextrakt som är kända för sina vårdande egenskaper. Clearasil Cleansing Wipes tar bort orenheter och smink samtidigt som de lämnar huden ren och fräsch. Enkelt, snabbt och effektivt..Cirkapris 49,90 kr.

Många produkter och då det är 3 olika som rengör så kan jag såklart inte testa allihopa just nu utan plant extract rengörningen måste vänta! Men dom andra produkterna kommer jag recensera snart. Väldigt bra priser på alla produkterna måste jag ju säga till att börja med i alla fall :)

Har du använt något från Clerasil tidigare? Skulle du kunna tänka dig att testa någon av dessa produkter?

6 svar på ”Min hudvårdsrengörning just nu: Clerasil!

 1. Jag minns högstadiet med fasa då var o varannan unge hade fejset fullt av ”täckstift” i helt fel nyans, så jag är verkligen nyfiken på att se om mina fördomar kommer på skam. Hoppas de funkar, för det är ju ett prisvärt märke o min dotter skulle bli glad om grejerna är bra :)

 2. Ser väldigt spännande ut!
  Jag minns att min bror använde clerasil dåvi var yngre, han hade väldigt svår cystisk acne (som sedan behandlades med mediciner) och jag smyganvände hans produkter ibland men minns inte alls vad jag tyckte om dem…
  Blir rätt sugen på att testa de nya produkterna – säkerligen har de förändrats en hel del på 15 år, tekniken går ju framåt…
  =)

 3. Har inte använt Clearasil på år och dag, men i min tyska Glossybox förra månaden fick jag en Face Scrub. Kommer att testa den, min hud har varit rätt omkomplicerad vad gäller peeling på sistone så jag tror jag vågar :-) Ska bli intressant att läsa om vad du tyckte!

 4. Den där serien fick jag också hem och jag är helnöjd med rengöringen! Bästa jag testat! Tvättar enkelt bort allt smink :)
  Vad tyckte du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *