Min senaste beställning från kicks.se

Min senaste beställning från kicks.se

Den här skönhetsbloggen håller på att haverera totalt känner jag. Men i början av augusti så shoppade jag faktiskt lite nytt i skönhetsväg.

Anledningen att ordern kom till var att jag behövde köpa min favorit Nyx Epic Ink Liner på nytt och köpa en ny mascara. Efter en mängd velade så köpte jag nyheten Bambi eyes från L’Oréal och jag är riktigt nöjd med det köpet, jag kan rekommendera den helt klart.

Sen behövde jag egentligen inte de andra två produkterna men dom följde med ändå.

Smashbox Photo Finish 24h hour eye shadow primer köpte jag eftersom jag inte tycker att den primer jag har nu lever upp till mina förväntningar. Jag har inte hunnit börja testa denna ännu men recension kommer!

Sen måste jag självklart köpa ett av dom nya läppstiften från Linda Hallberg, släpper en bekant en produkt så måste man ju självklart shoppa lite ;) Och jag tycker det är bra pris på läppstiften så det har jag råd att unna mig :) Det blev nyansen I Die denna gången! Jag har goldstone sedan tidigare vilket är en stor favorit. Ska ni bara ha ett läppstift från Linda Hallberg så är det helt klart Goldstone.

Det var mina senaste beautyköp. Lyckad beställning tycker jag själv. 2 ”måsten” och 2 för skojs skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *