Min söndag ur mobilen

Min söndag ur mobilen

Ja, jag brukar se liknande rubriker när man gör blogginlägg med enbart mobilbilder. Antar jag i alla fall. Varför man nu egentligen ens ska behöva påpeka det? Nåväl, jag gör som alla andra ;) Här är delar av min söndag ur mobilen:

Jag har roat mig med att hämta in ved idag. Nästan all snö har smält bort så jag passade på att köra upp ved med hjälp av släp till huset! Det ska snöa i veckan men jag hoppas att det inte kommer bli så mycket så jag hinner köra en vända till på torsdag!

Det fick precis plats en pall med ved i släpet. Det här projektet tog mig 3-4 timmar men nu har jag i alla fall lite ved i pannrummet som hinner torka. Och förhoppningsvis hinner jag få in lite mer innan snön kommer tillbaka.

Sen har jag dammsugit och torkat golven nere och det är nog bland det tråkigaste jag vet. Men efter det så påbörjade jag julpyntandet. Äntligen! November har varit så grått och tråkigt det här året så jag kände att det var dags. Egentligen har jag velat börja för flera veckor sen, haha! Jag kom inte så långt ikväll dock men jag har i alla fall börjat.

Jag avslutade min dag med att köra Gilda Cosmetics AHA Mask och nu har jag bäddat ner mig i sängen med M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask. (annonslänk)

Helt okej söndag ändå och det känns bra att jag haft en väldigt produktiv dag trots att jag låg kvar i sängen helt galet länge imorse ;)

Hoppas ni som läser detta haft en bra söndag! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *