Mina bilder från Bloggfesten på Victuscella i Falun!

Mina bilder från Bloggfesten på Victuscella i Falun!

Linda-Pauline som nog många är vana att se henne? ;) Känner rent spontant att jag vill ha hennes kamera+objektiv ;) Det här är innan Victuscella.

Jag & Linda-Pauline :)

Bästa vännen Maria & Jag :)

Gabriella & Maria :)

<3

Gaymasen och jag :D Han måste vara en av dom roligaste på vår jord :D

Finingarna Emelie och Helen :)

Maria & Herr Gaymas ;P

Lite mingel på Victuscella! :)

Jag är så glad och tacksam att jag var bjuden på bloggfesten på Victuscella i Lördags! Min skitdag förvandlades till en grym kväll på nolltid! <3 Tack Anna & Linn för att ni fixat det så otroligt bra! :) Jätteroligt att träffa gamla bloggvänner ocvh träffa nya <3 Jag fotade inte så jättemycket men ska se mig omkring i bloggvärlden efter lite mer bilder från kvällen! ;)

16 svar på ”Mina bilder från Bloggfesten på Victuscella i Falun!

  1. Wiiie ja det vore kanon om du hittade den=) Inte vet jag om storlek M är bra, det är den jag brukar ha. Kram

  2. Svar: jaa testa :) inte alls så svårt. Det klarar du!!

    Jaa, jag är också ganska bra på det.. men blirvit sämre på det på slutet, och det är bättre. ta ingen skit :) kraaam på dig <3

  3. ååå tack gumman ! jag känner precis likadant, superkul att träffa dig och tycker att du är så positiv och härlig så jag vill mer än gärna träffa dig fler gånger och hoppas att vi får mycket tid att spendera tillsammans och prata och skratta !

  4. Jag måste dit imorgon bitti innan jobbet innan jag får spunk. Sitter och testar hörlurarna vi fick på festen, grymt ljud. Tror du man ser ut som ett ufo om jag kör med dom på mig medan jag kör på crosstrainern? Ha ha isf så får jag väll bjuda på det då..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *