mitt ärr.

mitt ärr.

Det konstigaste har börjat hända. Jag har börjat få komplimanger för mitt ärr jag har vid ögonbrynet?! wtf..? Jag har fått tre kommentarer om mitt ärr senaste veckan! (Aldrig hänt innan!) En av dem har jag redan godkänt och tappat bort men igår och idag har jag också fått kommentarer om mitt ärr från Mikaela & Towe.

La märke till ditt lilla ärr vid ögonbrynet, fy fan va fierce!! :D Hur snyggt som helst ju haha kanske lite konstig kommentar men de såg grymt snyggt ut ;)” – Mikaela.

”jag måste erkänna att jag är lite kär i ditt ärr vid ögonbrynet!”Towe.

Inte varje dag man får komplimanger för ett ärr va?! ;) Men jag gillar faktiskt mitt ärr, det är en del av mig och det är ett minne. Sättet jag har fått det på är nog det dummaste och jag borde ha förstått bättre ;) Det var en kompis som piercade mig på fyllan när jag fyllde 16 eller 17. En vanlig nål och en guldring. Mitt ögonbryn gillade inte detta och piercingen växte sakta utåt och till slut så fastnade jag i en tröja och piercingen slets nästan ut :) Jag har varit ung och dum jag också…But i like it ;)

Det jag tycker är riktigt roligt är att en ”defekt” som ett ärr anses vackert av en del :)

6 svar på ”mitt ärr.

  1. Det var väl inget. ;) Tror jag var sjutton när jag vaknade upp i ett tält utanför Piteå en söndagmorgon med ett litet örhänge fastnålat genom min vänstra bröstvårta – och helt utan minne av ”händelsen”. Hade enligt utsago varit mäkta stolt över min ”piecring” och gärna visat upp den för alla som ville – och inte ville – se den.
    Den var sjukt sned och satt som berget! Bröstet svall upp så mycket att man på måndag knappt ens såg smycket längre..
    DET är dumheter. ;D

  2. Hehe, jag bjuder på den. Gick faktiskt till en piercer på måndagseftermiddag, efter det att min syster slitit i den med en tång (!) och inte fått lös den. MrPiercer kirrade biffen, satte i en liten stav och någon månad senare petade han (nåja, våldade in en kanyl) i en lika sned liten stav i högra tutten också. Resulterade i två piercingar i samma vinkel, lutande inåt.
    Skitfult, om du frågar mig idag. Behöll dem i kanske ett år eller så, innan både de och min labret tog ut. :)

  3. Jag tycker också det är fint :) Det är liksom du på något sätt. Iofs har jag ju aldrig sett dig utan men ändå :p Utmärkande på ett bra vis är det iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *