mitt första diplom ;)

mitt första diplom ;)

idag har jag fått mitt första diplom inom makeup :)

som sagt så bilade ju jag, lovisa, emilia och charlotte ned till stockholm idag för att gå en grundkurs och lära oss lite om mineralsmink! jag kunde inte så mycket om mineralsmink sedan tidigare så jag tyckte att det var riktigt intressant! att applicera mineralsmink är ju inte alls som att applicera ett vanligt puder för att ta ett exempel. man arbetar helt olika och det hade jag nog inte ens kunnat gissa mig till om jag ska vara ärlig ;) jag hade nog applicerat det som om det vore ett löspuder på ett ungefär *ehrm* ;) så jag har lärt mig massvis idag!! älskar denna utbildning ;)

innan vi åkte hem så fick vi vårt diplom & varsin foundation + borste :)

vill ni veta lite om mineral makeup? om jag gör ett litet fakta inlägg? kanske en vblogg om hur man applicerar mineralfoundation på rätt sätt? något ni är intresserade av? :)

24 svar på ”mitt första diplom ;)

 1. Sv:
  Förstår att det måste va otroligt mycket att ta in på kort tid.
  Ja skriv jättegärna om mineralmakeup och om hur man gör:)
  Ska bli himla kul att få se allt du lär dig där!

 2. Klart du ska göra en vblogg om hur man applicerar mineralfoundation. Jag vill iallafall veta innan jag köper mig det ;)

  Grattis till ditt första diplom btw. ;)

  Jo får väl försöka vila lite mera hehe :)

  Hoppas du får en fin dag imorgon söt!

 3. Jaa! Bra idé! Jag har under de senaste dagarna funderat på att skaffa mig ett mineral puder och har aldrig använt det förr så jag vet knappt något om det så det vore ju toppen om du ville göra ett :)

 4. Grattis till första diplomet!
  Det är spännande att följa dina dagar, du verkar ha superkul! Jag skulle absolut uppskatta ett faktainlägg om mineralmakeup. Är intresserad av det hela, men det är ju så jävla svårt att förstå sig på den där djungeln… ;) Och du verkar ju ha lärt dig massor om det hela!

 5. jaa, kan du inte lägga upp en v-bloggning om hur man gör =) vore kul å se..å du är ju så duktig på att videoblogga ! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *