Mitt nyårslöfte kanske?

Mitt nyårslöfte kanske?

(bilder från igår innan motionspasset)

Mitt löfte 2011 borde kanske bli att lära mig våga gå på gymmet själv! Jag är ganska blyg som person och om jag känner mig lite smått bortkommen i någon situation så avstår jag helst. Att ringa till människor och att gå till gymmet ensam är bra exempel på såna situationer! Maria som jag oftast tränar med kan bara träna tisdag, onsdag och torsdag förmiddag eftersom då är alla barnen på dagis eller i skolan samt ibland på helgen när Mange är hemma från jobbet. Så när jag jobbar förmiddag så kan vi inte träna under veckan! Fet diss på den! Så träningen både igår och idag blev inställd eftersom jag fick 2 jobbdagar. Jag försöker verkligen ”ragga upp” andra som vill följa och träna men det är inte det lättaste har jag börjat upptäcka :P Önskar verkligen att jag bara kunde byta om nu och gå upp dit i alla fall och sen får jag väl se vilsen ut om det skulle råka vara någon annan där. Men det är lättare sagt än gjort. Det är som att jag får en spärr så fort jag måste träna ensam…av någon anledning så tycker jag att detta är jobbigare här i Älvdalen också mot vad jag tyckte det var i mora :( Då gick jag själv nästan jämt tillslut…men då var gymmet större och jag visste med säkerhet att ingen visste vem jag var i alla fall så ingen skulle engagera sig i vad jag sysslade med ändå.

Jag önskar jag vore lite mer normal ;)

22 svar på ”Mitt nyårslöfte kanske?

 1. Jag tyckte också det var skitsvårt i början men har lärt mig allt eftersom. Tjejen jag började träna med har helt andra tider att träna än jag så det har resulterat i att tvinga mig gå själv. Jag försöker gå på tider då det inte är så mycket folk. & sedan, tro det eller ej, men egen musik i öronen hjälper otroligt mycket. Iallafall mig. Då fokuserar man på träningen å inte momentet att ta sig dit å träna själv. För mig har det fungerat bra efter övning, så… öva! :)

 2. Åh jag är precis likadan! Har jättesvårt för att ringa människor och så skulle jag aldrig kunna gå på t.ex gym själv för känner mig uttittad haha

 3. Känner igen mig i det där. Lycka till om det blir nyårslöftet, låter som ett bra sådant.=)

  Sv. Visst var de söta? Jag undrar om de är bra.

 4. Haha vi får ta en date via MSN, så kan vi skvallra hemlisar, då kan jag berätta mer om samtalet :D Och du får berätta mer :D

 5. SVAR: Nej, det gjorde han inte. :( Han jobbar just nu i Gbg.
  Tack! Kanske får ta en resa när snön försvunnit. :)

 6. Jag är exakt likadan, hatar att känna mig borkommen. Men ringa kan jag om jag måste.. :) Våga utmana dig själv och gå dit, sen gå om om det blir för jobbigt.. ;) Så brukar jag försöka tänka.. kram

 7. Det låter som ett bra löfte, såklart du vågar tjejen!
  Här har du dock en som kanske borde ha som ett löfte att ”För första gången på sina 25år ens gå till ett gym” Men nja, vette fan asså :/ Scary.

 8. Jag har faktiskt blivit bättre på att ringa och sånt, jag tänker inte efter utan gör det bara. Och sen vad gäller gymmet brukar jag hålla mig borta från övningar/maskiner som jag inte känner mig helt säker på så behöver man inte känna sig så dum. Och sen försöker jag gå när det är lite folk:)

 9. Jag tror mest det är inbillning. De flesta, oavsett kille eller inte brukar vara rätt inne i sin egna träning :) men sen finns det väl alltid de som glor också, men har insett för mig att jag nog mest inbillar mig i alla fall :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *