Modevisning i Leksand.

Modevisning i Leksand.

Emilia fixar hår på en av modellerna :)

En väldigt glad Charlotte! :)

Jag & Jossan stod ute och spanade på modevisningen :)

Jag fixar håret på Linda. Snott bilden av Ingela ;)

Jag står och sminkar Anna :)

Linnea och Anna på den lilla catwalken i lilla Leksand ;) Visar badkläder för My Lady i Leksand :)

De flesta av modellerna som var med under dagen.

Linda, Linnea, Anna och Ingela. Jag har sminkat Linda & Anna :) Grymma tjejer på scen! :)

Även fast vi bara var där på praktik så fick vi tjejer varsitt kitt med hudvård från Kanebo med My Lady :) Hade ett värde av 950:- ungefär så det är ju inte fy skam! ;) Ska bli jättekul att testa, aldrig prövat något från Kanebo tidigare :) Dessutom fick endel av tjejerna presentkort från butiken dem sminkade för :) Känns väldigt tacksamt att ha praktik när man får något som ett tecken på tack :)

Haft en jättebra fredag i alla fall och modellerna var verkligen grymma, är otroligt imponerad av Linda, Ingela, Anna och Linnea som gick för My Lady  :) Tyvärr så regnade det andra gången alla tjejer och killar skulle ut på scen men dem gjorde ett grymt jobb iaf! :) Var som om det inte regnade i deras värld ;) hihi.

Tack för en kanondag allihopa! :)

18 svar på ”Modevisning i Leksand.

 1. Din frisyr blev jättefin! (Tittade i några inlägg nedanför!) Passar dig! :)

  Jag såg den där modevisningen förra året och det är ingenting för mig, så jag missade inte direkt något viktigt. Haha. Men alltid roligt att något händer. Trevligt. Och skönt att få lite presenter fast man bara har praktik, inte helt fy skam! :D

 2. Söta du… När jag kom tillbaka till butiken, såg jag att du inte ”löst ut” ditt presentkort. Du skall ju naturligtvis också ha ett. Tur att jag fick ditt visitkort – ringde, men fick inget svar. Nu har du iallafall det i affären, så nästa gång du passerar Leksand är det bara att hoppa in och shoppa loss. Ha´en trevlig helg.
  Kram från Marika på My Lady

 3. :-) he ja det är inte varje dag man måste droppa sig hel naken inför massa folk, :-) du får väldigt gärna maila över bilder, oerhört tacksamt, kram å tack för en hel härlig dag

 4. oh fina leksand!

  kom hem till mig ska jag visa tailsweep.. vet inte hur jag ska förklara mer..:O eller maila tomas :) hehe

 5. JO då fröken nerdrogad turkos har mottagit dina fina bilder, tack så jätte mycket. Lovely! ja vi måste ses snart, ny i rumpen stumpen å jag ska införskaffa din kavaj å turkosa ögonskugga. Tips vart jag kan handla ögonskuggan? PÖZZZZZZZZZZZZZ

 6. Haha, Anna ville också att jag skulle bjuda på mat så jag får väl göra en stor middag ni får komma på. ;)

  Ja, jag menar det! Roligt för er men inget speciellt att se för mig direkt, inga kläder jag skulle köpa. Haha. Och jag håller med om att det känns seriöst – och framförallt bra och givmilt – av butiken att de ger något som tack. :)

 7. Aldrig fel att få saker, och är det saker man har användning av är det ju ännu roligare. Och ett stort extra plus är det ju när man själv har dåligt med pengar..

 8. Hej Cilla och tack för en bra sminkning. Ja jag måste in och ta en titt på din sida här. Men oj vilka bilder du har på dig måste jag bara säga först. skit bra bilder. :) Kul att det blev lite bilder där från modevisningen. Skicka gärna lite bilder om det är ok på min mail.
  MVH Linda den kort håriga

 9. Och TACK för dom fina komplimangerna för jobbet på catwalkk en man fick av dig. Tack igen

  MVH Linda den kort håriga igen då (skratt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *