Monoï de Tahiti – olja från Yves Rocher!

Monoï de Tahiti – olja från Yves Rocher!

Precious Dry Oil är en guldskimrande torrolja med de närande egenskaperna och väldoften från monoï från Thaiti. Ger ett gyllne skimmer åt hud & hår samt framhäver solbrännan samt ge huden en varm lyster. Den ska smälta in i huden utan att kännas fet och ge en härlig exotisk doft. 99 sek för 100ml.

Traditional Tiare Oil ska skydda huden mot att torkas ut av till exempel saltvatten och sol. Och den ska dessutom framhäva ch förlänga solbrännan, ge näring och göra huden silkeslen. Denna går även bra att använda i håret före schamponering för extra mjukhet. 89 sek för 100ml.

Jag trodde den guldiga skulle avge vääärldens skimmer och att jag nog aldrig skulle våga använda den men testade båda två på handen. Till höger den guldiga och till vänster den ljusa….så väl på kändes den inte lika avskräckande som när jag såg innehållet i flaskan ;) Avger väldigt lite skimmer men känns väldigt behaglig och skön på! Både produkterna doftar underbart! <3

Släpps i Maj 2013!

*Tidsinställt inlägg eftersom jag är i Egypten

4 svar på ”Monoï de Tahiti – olja från Yves Rocher!

  1. Åh jag är riktigt sugen på den vanliga oljan. Även om jag inte luktar på den ännu så känns det som att den kommer matcha parfymen oerhört bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *