Morgonpigg? Mjaaahaaa…men iväg till gymmet!

Morgonpigg? Mjaaahaaa…men iväg till gymmet!

Önskar jag inte vore så seg med att vakna på morgonen. Känner mig väl ungefär som jag ser ut på bilden, trött och bortkommen ;) 7.30 lyckades jag pallra mig upp idag i alla fall eftersom jag och Maria ska träna vid 9. Jag måste vara vaken någon timme innan jag börjar fungera som person oftast. Idag får hennes minsta dotter Mira följa med till gymmet så vi kan träna lite innan jag åker bort i helgen. Jag känner mig allt annat än pepp på att gymma någon timme men jag kommer nog igång när jag väl är på plats ;) Eftersom vi inte hunnit med dom gympass vi brukar göra nu i veckan så blir det axlar, bröst, biceps och triceps idag eftersom det blir minst 2 vilodagar från gymmet nu i alla fall! Nej nu ska jag peta i mig det sista av min fil och sedan åka och hämta dom! Som sagt jag blir inte starkare av att sitta framför datorn! ;)

6 svar på ”Morgonpigg? Mjaaahaaa…men iväg till gymmet!

  1. Nån timme att vakna till liv, jo tack, det känner jag igen. Och sedan är 2koppar kaffe ett måste för min del också, annars vaknar jag inte till oavsett hur många timmar som går.

  2. Tack snälla för din kommentar till inlägget ”mammas jul”. Jag är helt säker på att du och din framtida familj kommer att få fantastiska jular och jag håller med, ingen snaps på julbordet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *