My first on mb.

My first on mb.

Min första session som makeupartist ligger uppe på modellbilder. Spana gärna in dem samt ge mig lite feedback :) Själv är jag väldigt nöjd med dessa men andra kanske ser något jag har missat eller har helt andra åsikter ;) Det tar jag mer än gärna emot :) Jag behöver ju utvecklas som makeupartist!

Kila in HÄR och spana in bilderna :)

13 svar på ”My first on mb.

 1. bilderna är jättefina. Tycker det är så himla snyggt när sminket ligger sådär löst i puderformat.

  Dock kan jag inte se bilderna på md, jag vet inte riktigt vad jag lyckats gjort, men så fort jag försöker öppna och kika på en session så får jag upp en gigantisk stor vit ruta framför bilden som inte går att få bort. Väääldigt störande.

 2. Jodå, jag får faktiskt på mig stövlar :) De mesta iaf. Problemet kan dock va ibland att det e tight, då jag har små fötter (36-37) & då tycker dem som gör stövlarna att man ska ha spinkiga vader som en 11åring också, vilket jag INTE har :p

 3. Jag tycker du är klart superduktig! Du ska verkligen vara nöjd med makeupen.

  Jag funderar på att ta kontakt med en fotograf (som varit och förhoppningsvis fortfarande är intresserad av att fota mig) och om han inte har en egen mua som han samarbetar med kanske du är intresserad av att vara mua vid fototillfället? Jag vill fota i augusti i så fall.

  Angående The Secret så har den hjälpt mig och fortsätter hjälpa mig. Den har fått upp ögonen på hur mina tankar är (ofta mörka och negativa) och jag får hjälp att styra dem i en positiv riktning. Köp den!

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *