myror i brallan.

myror i brallan.

2 nätter hemma i dalarna och jag håller redan på att avlida av alla myror jag har i brallan. vad gör arbetslösa människor i älvdalen om dagarna? jag har snart sittsår av datastolen! extremt sugen på after eight är jag också. det är nog tur att jag inte har någon för jag hade nog lätt kunna trycka i mig hela paketet just nu…

I´m so bored.

Vad gör ni när ni är uttråkade? Det känns som att tvn och datorn är mina bästa vänner. två bästa vänner som jag känner för att bryta med. jag är så trött på dem!! ;)

16 svar på ”myror i brallan.

 1. Dom va mina 2 bästa vänner oxå ända tills förra veckan då jag började jobba.. Kanske nåt å prova på? ;)
  Nä, det är hemskt å bara sitta hemma. Dagen bara försvinner ju. Känns inte som man hinner med nånting..

 2. Bilden är tagen i mina hemtrakter, ute på vischan :) Nu ligger även guiden uppe. ta ett kik om du är intresserad av hdr vettja :)

 3. Datorn är min bästa vän haha, TV tycker jag är trist…såg iofs True Blood nyss. Och så finns ju Camelot att gosa med :) Fast jag har egentligen saker att göra, det är bara inget jag vill göra haha

 4. Haha… åhhhh vad jag känner igen mig! Har också bara daorn och TV.. menj ag har ju införskaffat mig en ny vän nu också…kameran! Gå ut och ta lite bilder och visa oss dina mästervärk. Eller gör en video om sminktips, eller visa oss hur du sminkar dig.. Det skulle jag vilja se… Steg för steg. Om du inte redan har gjort det vill säga, men då får du gärna länka mig… =)

 5. Jag påbörjar en massa projekt som jag sedan lämnbar halvfärdiga när jag kommer på något nytt jag vill göra. Typ målar, syr, städar m.m.

  Såg dig på en reklamplanch för bodyshop idag. Du är så snygg!

 6. Promenerar såklart =P sedan sköter om barnen, huset & sånna vardagsgrejer. Försöker träna lite till hemmavideos. Bara att höra av dej om du vill ha promenadsällskap, plinga på msn eller nå

 7. att vara uttråkad är bland det värsta som finns, så tråkigt! hur många förslag man har på saker man kan göra känns allting lika tråkigt, jag brukar annars tänka, kan man..
  plocka undan,städa, rensa (jätte tråkigt jag vet, men effektivt!) träna, ut och ta en härligpromenad, baka och trycka i sig onyttigheterna lika fort, osv.
  lite tips!
  kolla gärna in min blogg, kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *