Någon som ska på Attitude Sthlm?

Någon som ska på Attitude Sthlm?

Åh jag vill verkligen gå på denna mässan som är 26-27 November på Kistamässan i Stockholm! Det ”dumma” är att jag kommer vara i Stockholm 22-23 November så jag hinner ju i så fall knappt hem innan jag vill åka ner igen ;) Eventuellt kanske man kan ta bilen ner i Stockholm bara över dagen på Lördagen? Om det nu är någon hemifrån som är intresserad nog att följa mig, tråkigt att köra annars ;)

Är det någon av er som tänkt gå dit? Jag ska nog försöka ta mig dit :) Känns lite som ett måste att besöka denna mässa för mig! :)

8 svar på ”Någon som ska på Attitude Sthlm?

  1. Åh den mässan hade ju helt klart varit intressant att gå på… jag plåtar dock på lördagen så om dina planer blir ändrade att du går på söndagen istället, hojta till :)

  2. Men vad ska du göra den 22-23?
    Moviemall är ju helgen innan :P Ditt val av datum till Sthlm känns lissom lite fel ;)

  3. Jag kommer att gå om jag kan fixa någon som kollar min son i några timmar:) Verkar som om de allra flesta av oss kommer att försöka att gå på lördagen.

  4. jag ville verkligen dit, dock har jag ju bokat min resa till Amsterdam och min biljett till qlimax som är den 26e :/ jag får helt enkelt hoppas på att de kommer ha detta nästa år med! Kram

  5. Jag kommer antagligen att gå. Älskar mässor och denna är ju om skönhet så det är ju toppen. Hoppas att vi syns!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *