När man sorterar kommer gamla gobitar fram: Isadora Wonder Nail 719 Forest.

När man sorterar kommer gamla gobitar fram: Isadora Wonder Nail 719 Forest.

Idag har jag sorterat lite bland alla nagellack och hittade igen Forest som ingick i höstkollektionen Forest Groove från 2011. Även om det nästan varit sommar utanför dörren idag så blev jag ändå genast sugen på att lacka naglarna med forest som verkligen känns som ett höstlack, ett underbart sådant! Det släpptes även i Höst/Vinter Trend Nails kollektionen 2011.

Haffade ni ett Forest när det fanns i butik? Verkar tyvärr inte ingå i ordinare sortiment men det kanske kommer tillbaka :) Kul att hitta igen gamla godingar när man städar i alla fall ;)

8 svar på ”När man sorterar kommer gamla gobitar fram: Isadora Wonder Nail 719 Forest.

  1. Ja men visst e det snyggt? Jag köpte ett likadant på rea för ett tag sen men har inte använt det än, ska defenetivt prova!

    1. Svar till Carrot M: Riktigt snyggt! Glad att jag hittade det så nu står det i nagellackhyllan och väntar på hösten..haha!

  2. Ja, jag fastnade för det direkt, så det står på min hylla :) Kanske skall lacka med det igen i eftermiddag, tyvärr har det blivit lite bortglömt… Jag tror att man kan få tag på det på Åhléns City i Göteborg iallafall, tror att jag har sett det där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *