Nedräkning till julafton med Kicks Beauty Kalender.

Nedräkning till julafton med Kicks Beauty Kalender.

Long time no see! Eller vad är det man säger? Jag tänker jämt att jag ska bättra mig på att blogga MEN jag har insett att jag tycker det är jobbigt pga känner press på att jag ”måste ta perfekta bilder” vilket jag känner att jag inte kan. Alla som bloggar numera är ju så grymma och jag känner mig inte riktigt lika bra bakom kameran eller tangentbordet längre.

Men jag köpte ju mig en Beauty Kalender från Kicks.se och jag tänker ”fuck it” med bilderna. Dom kommer vara i varierad kvalité och idag har jag fotat i extremt dåligt ljus, det är mörkt som satan ute och jag orkar inte ställa i ordning hela fotorummet för en bild just nu för jag är tamefan trött konstant om kvällarna. Ska jag blogga måste det få gå lite snabbare med själva fotodelen.

Så var det med det!

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks:se här nedanför.

Lucka 1 i min skönhetskalender med hudvård från kicks bjöd på: Clarins Beauty Flash Balm 30ml

Hur bra start på denna kalender? Jag har inte testat Clarins Beauty Flash Balm men när jag läser om den på hemsidan så är jag riktigt taggad!

Om produkten: Askunge-creme som ger ett exeptionellt skönhetslyft och eliminerar alla tecken på trötthet; ansiktsdragen ser genast piggare, mjukare och ungdomligare ut. Ger ett långvarigt och otroligt vackert makeup resultat. 

Denna ska jag börja testa på en gång! Väldigt generös start på denna kalender. En full-size Clarins Beauty Flash Balm är på 50ml och kostar 410sek. Den i kalendern är på 30ml.

Jag är redan nu glad att jag unnade mig kicks kalender med hudvård. Jag ser så framemot att öppna dessa fram till julafton. Jag är så glad att jag förstod där i September att jag skulle behöva något att se framemot denna månad ♥ Nya produkter till mig att testa och förhoppningsvis kan jag komma igång med bloggandet igen om jag sänker kraven på att bilderna måste vara bättre än okej.

Ser redan framemot morgondagens lucka, blir nog att jag öppnas mina luckor kvällstid efter jobbet. Nu ska jag öppna min nya askunge-creme och börja göra mig redo för att sova. God natt på er ♥

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks.se

7 svar på ”Nedräkning till julafton med Kicks Beauty Kalender.

 1. Inget fel på den bilden! Strunt i det ”perfekta”, det blir hur bra som helst ändå.
  Hur som kul höra ifrån dig! Känner mig egoistisk när inte vill att du ska sluta blogga. Förstår att det är jobbigt och tar mycket tid. Gör det när tid o tillfälle finns! Kram!

  1. Nej jag vet att det inte är något fel egentligen men känslan jag får är att man typ ska vara fotograf eller proffs på redigering numera…Så det blir utav en stress att blogga vilket tar bort det som jag tycker är roligt. Tyvärr! Jag ska försöka släppa pressen! :)

   Jag vill inte heller sluta blogga men jag vet inte hur jag kunde ha så mycket tid över till att blogga förut? Haha! :)

 2. Åh vad jag känner igen mig i vad du skriver om det där med att prestera perfekta bilder… det var så mycket lättare i början, innan alla blev så superduktiga på att producera material.

  Men jag tycker fortfarande att det är lika roligt att läsa din blogg, efter alla dessa år!
  Trevlig helg!

  1. Ja alltså jag har liksom tappat allt med att blogga för det känns som du måste vara en mästerfotograf numera…Det blir FÖR mycket jobb för ett inlägg helt plötsligt. Och då drar jag mig för att öht blogga tyvärr.

   Förut tog ju jag bara bilder med en gammal liten kamera med asdålig kvalité och folk följde en ändå….haha! Det var tider det ;)

   Kul att du fortfarande kikar in här! Jag tänker på dig ibland och känner att fan vad många år sen det var vi sågs och vi som ändå sågs medjämna mellanrum förut ♥

   1. Asså ja jag vet, livet kommer ivägen och då har man helt plötsligt tappat ett par år! Men det hade varit superkul att ses igen! ♥

    Haha ja den gamla kompaktkameran som man nöjde sig med, det var så himla enkelt. Man la ingen tid alls på att redigera, upp med bilden bara, och sen ett par enkla rader text.
    Men idag är jag inte nöjd om jag skulle göra så. Jag vill få redigera, gå igenom texten tre gånger, göra lite researsh, lägga in länkar… och när man tänker på allt man gör bara på ett inlägg, så är det inte konstigt att det blir övermäktigt ibland.

 3. Jag var så busig att jag köpte den där kalendern direkt när den kom ut och öppnade alla luckorna 😂 Och jag är SÅ nöjd med allt som var i! Köpte skincitys sen och öppnar den ”som man ska” och hittills är jag mycket besviken, bara en massa små prover och en mascara från hourglass som var alldeles torr 🙄 Jag är nog ingen lyxälskare ändå 😆 Roligt att du har kommit igång att blogga igen!

  1. Åh det är det här som är anledningen varför jag knappt vetat om jag skulle våga köpa en kalender eller inte, att lägga ut massa pengar och sen bli besviken. Vilken fasa!
   Hoppas det kom någon produkt i skincity kalendern som vägde upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *