Neu Lash resultat 2!

Neu Lash resultat 2!

Nu ser man mitt resultat på fransarna riktigt rejält! Coolt va? Och då har jag ändå glömt bort att använda Neu Lash någon kväll ibland! Jag är jättenöjd med resultatet och det var ju  riktigt roligt att Neu Lash verkligen fungerar! I alla fall på mig som ni kanske ser ;) Min tanke var att jag skulle göra en till vblogg där jag berättar lite mer om Neu Lash men då jag sagt upp mig från jobbet här i Göteborg och ska flytta hem till Dalarna igen (mycket nu) så har det fått vänta lite! Men en info vblogg är på gång! :)

Ni får titta på bilderna (som är bevis nog) och kolla på min gamla vblogg HÄR istället så länge ;)

27 svar på ”Neu Lash resultat 2!

 1. Vilken jäkla grej alltså! Man ser ju verkligen skillnad!
  Min tatuering står för min unge :) C som i Collin :) kanske lite larvigt men ville att min första skulle ha en betydelse, sen får man väll se hur de kommande kommer se ut :) är helt fast alltså :)
  Jo du har ju en 88palett var det va? Har själv fått en med 120 färger som ja med kan rekommendera, Manly, me loves ;) Ja fick den billigt på tradera, 155kr för palett och frakt :) och de är jättepigmenterade, ska lägga ut lite bilder ngn dag, antingen på vanlia bloggen lr eotd.blogg.se :)

 2. Shit, vad bra den verkar vara! Skulle också behöva den som sagt men plånboken säger ifrån ;/ Men ska absolut inhandlas när jag har pengar igen :D

  Mja, vi får se hur bilderna blev.. för tydligen hade det blivit nå fel på bilderna osv. Men vi får se :) Nästa gång ska jag absolut se till att ha en MUA / stylist för jag såg ut som en kratta i håret och i fejjan ;/

 3. Haha, nä det var inte det lättaste vill jag lova! Hjärnan gick på högvarv och försökte tänka ut hur jag enklast skulle sy. Nu så här i efterhand vet jag hur jag borde gjort! Måste laga lite för hand nu för att jag slarvat! Men annars är jag nöjd. Fickan sitter snett men är snyggt sydd i alla fall! :)

 4. jag vet hur det är. man vill ha allt men man har inte råd! gah ^^ jo, man älskar ju bloglovin men samtidigt så är man borta från datorn för länge så ligger man sååå efter med typ 200 blogginlägg. haha. jobbigt att komma ikapp då liksom. eller så är jag bara lat ;)

 5. Men gud vad tråkigt att de behandlade dig (er?) så! Bra att du sa upp dig om du inte trivdes, men ska inte stanna bara för att det är ett jobb eller något sånt, men ska tro på sig själv och sina känslor.

 6. Med risk för att verka lat,(ja jag är lat och orkar inte läsa ;)) vad kostar produkten och vart kan jag hitta den?

 7. Jag vet faktiskt inte, ska höra med Johanna senare :)
  Tänkte bara fråga, jag skulle få ihop ett bloggträffs-inlägg tänkte jag med ala sponsorer, vem står bakom ögonfransarna? Som för övrigt var en superkul suprajs :D

 8. Va kul att dedär funkar! jag måste nog ta å prova nångång ^^

  ja filmen va ju ganska rolig ändå, men när vi skulle se den så fick ja bara höra namnet på filmen så jag typ rata den diiirekt. visste som inte ens vilka som va med i den eller nåt :P

 9. Luuurve it!

  Och det komiska är att jag tycker att ögonfransarna bara blir längre och längre fast jag inte använder det där längre. Testade i en månad sedan ville Kjerstin prova så hon fick det.. Men ja, längre är de! Riktigt snyggt babylicious!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *