Neu Lash resultat.

Neu Lash resultat.

Första bilden är tagen 5:e Februari och där är jag helt osminkad. Andra bilden är tagen 17:e Mars och där har jag lagt på mineralfoundation och därför ser mina fransar lite blekare ut ;) (Pulvret lägger sig i fransarna) Dom har alltså inte tappat färg av behandlingen ;)

Jag tycker man ser en klar och tydlig positiv förändring av mina fransar, dem har helt klart blivit lite längre & känns lite fylligare! Det verkar som behandlingen av att använda Neu Lash varje kväll (ja ok jag missade 5 kvällar, sorry!) har gett fransarna längre liv! Jag tycker i alla fall man ser skillnad på före / efter bilden.

Jag sminkar ju mig dagligen, använder franstång och sedan tvättar jag bort sminket varje kväll så det är klart det sliter på fransarna och man tappar fransar! Så det är ju extra kul att denna behandling verkar fungera!

Men nu när jag har använt Neu Lash dagligen (bra nära) i en månads tid så står det på sidan att jag månad två ska: 3.Andra månaden tar du var annan dag,(du kan även ta dagligen månad två för ett snabbare resultat). Men vi kör väl på dagligen en månad till va? Klart vi vill att det ska gå snabbare! ;)

Här kan ni läsa mer om Neu Lash som jag fått äran att testa!

Vad tycker ni om resultatet?

24 svar på ”Neu Lash resultat.

 1. Det ser ut att fungera. Kanske värt att testa.

  Sv: Haha, det låter ju inte lovande då. Hoppas att du inte har ångrat Göteborg iaf, trots att du flyttar hem igen :)

 2. använt neulash i en månad och 4 dagar och märker inte en enda liten skillnad. är jag den enda i svea rike som inte får ngt resultat, alt. är jag den enda som talar sanning..?
  det enda som hänt är att mina ögon som aldrig annars blir röda varit konstant röda, svidande och irriterade + att jag ser sämre (suddigt) sen jag började. känns ju som ett roligt resultat.

  1. Men Gabby, om du blir röd och det svider varför har du fortsatt i över en månad?! Det låter ju enbart dumt om du är allergisk mot den!
   Och om du får en allergisk reaktion så är det ju inte så konstigt att fransarna inte växer! Om du är allergisk mot hårfärg eller jordnötter
   så slutar du ju använda / äta detta..eller hur?

   Jag är tacksam att jag inte fått någon allergisk reaktion och att jag fått resultat.

 3. sv: foundations och skuggor är väl de produkter man helst vill lägga lite mer pengar på för att få valuta för pengarna och för att få ett så bra resultat som möjligt. Jag förstår att glossen tar slut så fort, det är ju många munnar att mätta så att säga :o

 4. Åååh va kul att det fungerar, man kanske borde testa dock så tillåter inte ekonomin det just nu eller så kanske det är värt att ta sig råd:)

 5. tror inte jag är allergisk, inte fått ngn reaktion på huden iaf.. tror bara att själva formulan är rätt ”stark”. pratade med dem på neulash & de sa att det är vanligt att det blir så att ögonen svider lite. frågan är bara hur effektiv den verkligen är… men jag tänker köra en månad till, lär ju inte dö av det… har den inte gett resultat då ger jag upp. har man lagt 1000 kr vill man ju ha ett resultat :)

 6. Jag ser inte så stor skillnad…men så är jag trött och dimmig i ögonen också =p

  Sv. Ja, jag hoppas på en fortsättning på den videon.

 7. Jag vill så gärna pröva neulash efter allt gott man hört+sett om den, men den är ju så ofantligt galet dyr! Men samtidigt behöver mina fransar den, vilket dilemma :(

 8. Jag vill oxå prova det där supermedlet… känns som att det faktiskt är värt de snordyra pengarna det kostar med tanke på att ALLA verkligen säger att det funkar..?!

 9. sv: tack :) ja dom är ju helt underbara hundar :) ååh vad jag blev nyfiken på den där Neu Lash, jag är ju en sån här som plockar mascara direkt från ögonfransarna..tvångstankar, och det sliter ju rätt bra hehe ^^ de där kanske är något för mig :P

 10. Ahhh så det fungerar verkligen:) Då ska jag ta och köpa den:)Man ser ju skillnad efter bara en månad.:)..Hoppas att allt e bra me dig..

 11. Ja nog ser man resultat:) Jag håller på och provar det nu men har bara hållt på i tio dagar så jag har ju inte fått resulat än. Spännande;)

 12. Låter ju helt fantastiskt om det ger resultat – och det ser man ju att det gjort på dina bilder här ovan! Synd bara att det är så jäkla dyrt…

 13. Ska jag vara ärlig så ser jag ingen jättestor skillnad, men lite smått. Jag tycker i alla fall att jag ser lite skillnad på mig, är inne på fjärde veckan nu sedan ska även jag ”redovisa” resultatet. Blir på måndag då jag åker bort över helgen.

  Rätt fascinerande dock att det fungerar, haha.

  Du ska inte på bloggträffen i Dalarna den 17 april, eller? Hade varit sjukt roligt. :D

 14. jessie james: tycker det är fantastiskt att du håller en så trevlig ton i ett helt neutralt ämne. bra där.

  fyi: det skrivs SVEA RIKES inte RIKETS.

 15. SNÄLLA SNÄLLA svara på frågan. Jag vill köpa den men är rädd att något kommer hända. Mina frågor är. 1. Sedan när neulash tar slut ”krymper” växten då eller stannar längden kvar? 2. Tappar man sedan fransarna och inte har några kvar alls efteråt? hade du kunnat svara på mailen om du kan hade jag varit evigt tacksam

 16. Jag upptäckte produkten hos min nagelsalong, och jag kunde inte låta bli att inte testa. Efter några dagar märkte jag skillnaden, det är en bra produkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *