New & Improved Formula – Neu Lash is back!

New & Improved Formula – Neu Lash is back!

Kommer ni ihåg allt rabalder som uppstod när Neu Lash innehöll en ingrediens som gjorde att den klassades som läkemedel istället för kosmetika? Om inte så kan ni läsa om det hela här!

Nu är i alla fall denna ingrediensen borta och Neu Lash finns återigen till försäljning! Jag älskade ju Neu Lash när den kom ut på marknaden, inlägg om mitt resultat kan ni se här, så jag kände mig inte direkt oroad när jag läste om varför Neu Lash drogs in eftersom jag hade aldrig några biverkningar.

Nåväl, nu är Neu Lash tillbaka och ska vara lika bra som den tidigare versionen! Jag har fått hem ett ex för att testa! Som vanligt så ska man använda Neu Lash varje dag på rengjorda fransar (innan läggdags är väl klokt) för att sedan använda Neu Lash varannan dag andra månaden och därefter cirka 2 gånger i veckan.

3,2ml kostar 895kr och finns att köpa här.

Jag ska börja testa denna så fort jag lyckats ta en vettig förebild. Jag hoppas att den ska vara lika bra som den förra versionen!

(Nu när jag googlade Neu Lash så hittade jag flera företag som använder mina bilder som reklam för Neu Lash, riktigt irriterande då det enbart är Neu Lash själva som betalat för att få använda bilder på neulash.se en gång i tiden, där ligger bilderna inte ens kvar. Fortfarande jag som äger själva rättigheterna till bilderna, irri!)

5 svar på ”New & Improved Formula – Neu Lash is back!

  1. Anmäl dem för bildstöld för tusan, för det kan man väl göra? Jag har använt den jag fick av dig i en vecka nu och jag känner inget knas :-)

    1. Svar till Emelinda: Nej jag petade till och med in borsten i ögat ett flertal gången och fick inga biverkningar :P Men vet folk som blivit irriterade av den! Ska bli intressant o se om denna är lika bra för gamla versionen var ju skiiiitbra! Hoppas den funkar lika bra på dig som den gjorde på mig :)

  2. Får man fråga hur det blev? Undrar om jag ska beställa nya (använt gamla i 4 år snart) ellern prova en annan produkt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *