nöjd med mig själv :)

nöjd med mig själv :)

Gick riktigt bra att träna idag :) Har höjt på flera maskiner och jag avslutade med att jogga 2km för att ta ut mig riktigt ordentligt :) Jag har inte så bra kondition så 2km är en lång sträcka att jogga, ok? ;) Nu har jag tränat 5 dagar på raken och jag känner att jag verkligen skulle vilja träna imorgon med men kroppen behöver vila och jag jobbar 8 – 19.12 så jag tvivlar att jag ens hade orkat träna imorgon ;) Men torsdag och Fredag blir det träning igen :)

Jag har ju börjat skriva lite saker jag vill göra i min black&red book som jag bloggade om tidigare. Det första jag har skrivit att jag vill göra är att må bra. Sedan har jag skrivit vad jag ska göra för att må bra och att motionera / träna regelbundet är en av punkterna ;) Jag behöver endorfinerna så jag hoppas verkligen att jag lyckas med detta, även de gånger jag är ute och ”flänger” omkring i landet ;)

jag ska iaf göra mitt bästa för att inte komma av mig med motionen & träningen igen :)

16 svar på ”nöjd med mig själv :)

 1. haha ja – det vore så praktiskt om man fick vara gud för en dag och göra precis vad man vill. Önsketänkande.

  Va duktig du är som kör så långt för att gymma – önskar att jag var så motiverad. Kom av mig med mina joggingturer för någon månad sedan och det är så svårt att ta sig för att börja igen. man är ju bara människa – dvs lat :P

 2. Bra jobbat! Visst är det kul när man märker att man har blivit starkare eller orkar springa längre?

  En skrivbok låter som ett bra projekt, jag har en jag med där jag skriver upp allt jag vill ska hända i mitt liv: arbete, familj, pengar, hälsa, ja allt i stort sett.

  Kämpa på tjejen!

 3. SVAR: Det ska jag aboslut göra :) men det får nog bli i morgon kväll istället som jag har svar på det. älsklingen har jobbat extra så han kom hem för någon timme sedan och slockade på soffan innan han ens hann öppna filmen ;P haha!

  Btw så älskar jag den där bilden på dig! & du är verkligen superduktig som tränar sådär mycket så kör hårt bara nu när du är igång!

 4. Härlitg att träna :) kan du inte skriva hur man får motivation till det :) JAg är kass på att ta ut mig på promenad. Blä!

 5. Vilken snygg bild på dig!!
  Du är jätteduktig med din träning!

  Vet du var man kan köpa Helena Rubinstein nr 07 wanted gloss? Antingen affär eller en svensk webbutik.

 6. Sv: det är ju jättebra! Det skulle jag inte orka haha! Men jag kör inte något program heller, jag kör på en viss nivå så jag håller en hög puls och hastighet hela tiden.

 7. jag är nog värre ska du se – tränar flitigt en månad, kommer av mig ett halvår, tränar en månad, kommer av mig ett halvår… hopplöst :)

  Precis bestämt fotodejt med Ann på fredag. Pepp.
  Skitbra tillfälle för mig att utvecklas då man får jobba med en sådan duktig modell. Saknar mua dock – mailat några från mina trakter och redan fått två svar som i princip lyder: ”tack men nej tack, jag tror inte att dina bilder har något att tillföra min portfolio”. Det ena med lite otrevligare klang. Litet slag på självförtroendet där – men tänker inte låta det förstöra dagen. Men man måste ju fråga för att komma någon vart. Du är inte av en ren händelse i sthlm på fredag?

 8. Du gör så jag får ångest!! Men du gör mig oxå jävligt peppad!! Jag kommer snöra på mig skorna direkt imorgon och ta en runda. Säger jag nu iallfall:P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *