Nu ar vi framme ;D

Nu ar vi framme ;D

Nu sitter jag pa ett litet datacafe pa Bali! ;D Resan hit tog allt som allt ett dygn, inget min rumpa tyckte om de sista fem timmarna! ;) Jag och Rosa har alltsa rest fran Arlanda till Thailand for att byta flyg till Bali darifran. Vi motte aven upp Liza & Marit i Bangkok :) Dom jaklarna hade spenderat 2 manader i Thailand ;) Resan hit har kanske inte varit det roligaste men det kanns sa jakla skont att antligen vara framme! :D

Trots att jag & Rosa inte sovit pa over ett dygn sa tog vi tag i dagen nar vi kom hit! Jag har badat i havet! Underbart! :D Det var valdigt vagit men det var hur kul som helst! :D Efter plaskandet i saltvattnet sa gick vi till varat hotell och duschade o snyggade till oss ;) Vi har precis varit och atit lite mat! :) Klockan har ar 8.32 pa kvallen och vi ar valdigt trotta nu! Ska faktiskt bli skont att sova lite ;) Blivit lite daligt av den varan ;)

Jag kommer lagga upp bilder pa vad vi gor har sen sa ni far se! :D Imorgon tror jag att det kommer bli en dag pa stranden som det verkar ;) Jag och Rosa ligger ju lite efter med solbrannan om man sager sa! ;)

Far se nar jag kollar natet nasta gang. Funderar pa att kopa ett SIM kort till mobilen men vi far se! Jag har fatt jatte manga kommentarer men orkar inte svara pa dem nu! ;) Jag har allvarliga problem med att skriva utan de tre sista bokstaverna i alfabetet! Kommer ta en evighet sa det far vaaaanta!

Ska se om jag hinner lasa nagons blogg innan vi ska kila vidare.

Hors en annan dag! Nu vet ni alla fall att jag kommit fram och lever och har det jakligt gott ;)

12 svar på ”Nu ar vi framme ;D

  1. Åhh det låter härligt =) LÄngtar ännue mera nue tills man själv ska resa. Här är i Sverige är det bra men tråkigt väder. Ha det bra, kram.

  2. Roligt o höra från dig!=) Men vet du, man vänjer sig snabbt med bokstäverna, svårare att vänja tillbaka sig sen faktiskt… Nästan så jag kommer in i de där a, a och o när jag läser dittt inlägg, haha. Ha de gott!

  3. hahaha så söt! det första du gör är att gå in på nätet=) njut nu av din semester, vi väntar på dig=)

  4. OJ, jag har helt missat att du skulle iväg till Bali. Komiskt för min kompis åkte till Bankok i söndags så det känns lite som att alla drar iväg nu innan jul. : D hehe. Hoppas du får en super trevlig resa iaf. Svårt och tro att man inte kan få det nere i Thailand/Bali …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *