nu börjar jag bli rädd!

nu börjar jag bli rädd!

så här såg min skräm ut första gången jag startade datorn i morse. Va fan liksom?! :( Det känns ju lite som att jag snart inte kommer ha någon dator kvar :( Jag har fått lite mer tips bland mina kommentarer på vad jag kan testa o göra men jag förstår liksom inte hur jag ens gör alla sakerna…datorer är ju inte min grejj riktigt :/ Just nu sitter jag bara o väntar på att allt ska hänga sig igen :( suck.

Nåja, idag har vi teoriprov på skuggor. Inget som kommer synas på teoribetyget men för att se lite hur vi ligger till. Jag läste igenom allt igår men jag får se om jag kommer ihåg det. Är jättenervös trots att det inte blir betygsatt. Jag vill ju liksom inte vara kass ändå :P

Sen efter det iaf så ska vi syssla med modellering och ta fram våra mindre vackra sidor ;) Så idag kommer jag väl se ut som ett spöke när jag går från skolan ;D hahaha. Måste ta en bild till er sen! Vi ska även lära oss att göra ”en perfekt mun” så det kommer väl se måttligt kul ut med en fin mun och vara helt ugly i resten av ansiktet ;)

11 svar på ”nu börjar jag bli rädd!

  1. Inge skoj när det inte funkar. Hade jag varit mer haj på datorer än vad jag är så hade jag kunnat hjälpa dig! Kan dock kolla med mitt datageni till bror om han har nån aning om vad det kan bero på!

  2. Aouch! Ser ut om grafikfel det där. Dvs ditt grafikkort är trasigt. Lämna in den på lagning är nog det enklaste om du inte gillar att hålla på med datorer själv.

  3. Hm, jag skulle nog också börja fundera på hur datorn mår när det ser ut sådär! Vem vet – det kanske sitter ngn illvillig liten datanisse i din dator och vägrar jobba tillsammans med dig. Hoppas att det löser sig iaf, eller att du kanske får tag på en ny dator!

    Ang. majblommorna så känner jag samma sak som du, det är få som säljer numera. Jag sålde som liten, och då fick man ju konkurera med massor av tjejer/killar. Nu hittar man de knappt. Men slå till om du ser ngn, för den ör jäkligt snygg i år! :)

  4. Me too! :) Fast innan jag hade testat det första gången tyckte jag verkligen inte om tanken på att ha det haha. Ändrade mig snabbt. ;)

    Synd om datorn! :/ Hoppas det löser sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *