Nu drar jag mot Norge!

Nu drar jag mot Norge!

Nu ska jag bara åka o köpa något att ha i bilen, tanka, åka o hämta en gps och sen drar jag mot Norge och Sanna! Jag reser ovanligt lätt, ser ni det?! Vem är imponerad? ;) Jag har aldrig varit i Oslo så det här ska bli roligt och jag hoppas verkligen att min bil håller både dit och hem! Man vet tyvärr aldrig med min bil :I Tar självklart laptopen med mig så mitt bloggande kommer ni dock inte undan…*moahaha* ;) Står roliga saker på schemat i Norge så förhoppningsvis får jag något ovanligt vettigt att skriva! ;)

Talk to you later babes!

13 svar på ”Nu drar jag mot Norge!

 1. Ha så roligt i Norge.=)

  Sv. Haha ja jag kämpar på trots att jag är trött och less på plugg just nu i förhoppning att klara tentan imorgon så jag slipper få min första omtenta på sista kursen på linjen…

 2. oj vad avundjuk jag blir/= jag älskar norge, var i oslo en hel del förr och saknar staden enormt! det är dock en sjuk stad att köra bil i, önskar dej lycka till med det, haha!;)

  ha en fin dag nu:)

 3. Guu va mycket nagellack du hade! :D VÅh va roligt att åka till Oslo, vad ska du göra där?

  Guu va roligt, vad glad jag blev! :D

 4. Ha ha ja det var nog lika bra det ;) Jag hade också gärna velat sett den nästa vecka nån gång om den fortfarande går, så ska vi inte satsa på det om det passar? :) puss o kram

 5. Det var en helt galet bra dag :) Hmmm måste erkänna att jag inte gärna bytt med dig o sitta i en bil halva dagen ;) Men o andra sidan är Oslo oerhört härligt så du får nog en underbar tid där! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *